- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #35 üzenetére
Basszús! Ennyit én is találtam róla. Azért írtam, mit kérek még! Ha ezeket nem kapjuk meg, NEM tudunk segíteni.
Egyébként szerintem egy kihe_élt TV tuner. Az ilyenben NINCS TBC (Time Base Corrector), ami a szinkronjelek és színvívők korrekcióját végzi. Enélkül meg a gyenge felvétel szétesik.
Összefoglalva: A gyártó és a teljes adatlap + műszaki információ nélkül NEM lehet tanácsot adni.
Nem nagy összeg, vedd meg, utána kiderül, hogy használható-e. Ha nem, add tovább másik lúzernek.
Az ilyen adatok csak a "sikítós titkárnőknek" jók, akik elhiszik, hogy a VHS digitalizálás egygombos feladvány. Ha mindegy a minőség, akkor igen, egyébként a ráfordítandő összeg és tudás exponenciálisan nő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest