Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Drakmusz #2069 üzenetére

Látom nem sokat változtál te sem.

Személyeskedés az megy ezerrel. Nem azzal vitatkozol te sem, amit írok, hanem a képeimet becsmérled és a sajátjaiddal nagyképűsködsz. A legszebb az egészben, hogy nem csak full irreleváns ez egy technikai jellegű, képminőséget érintő beszlgetésben, de még csak igazad sincs.

De ha már belinkelted azt a fotós topikot, akkor kérdezd már meg őket, hogy szerintük is annyival jobbak-e a te képeid, mint hiszed! ;)
    Aztán ha ők is azt mondják, hogy az enyéim nulla mind, az ilyenektől meg az állukat fogják keresni, akkor megígérem, hogy soha többet nem szólok hozzá Pixel témában.

G4 nem tudom hogy jön ide már megint. Egy 4-es Pixel sokkal jobban megfelelne az igényeimnek, meg rengeteg más telefon is.
    De jelenleg nem akarok újat venni, jól működik, így luxus lenne kidobni és költeni százezreket egy új telóra. Attól azért még hadd legyem már véleményem más telefonokról is.

Rengetegszer mondtam már neked: lehet élni a prémium tagsággal és el lehet rejteni a hozzászólasaimait, ha annyira zavar. Ezzel a stílussal viszont ugyanoda fogsz jutni, mint legutóbb.

(#2071) szabi__memo:

MIUI-ra is van alternatív megoldás, de ez már tényleg nagyon off.

(#2072) xhege:

Alma, Huawei-ek, S20 FE szerintem jobb point-and-shootban is.

Új hozzászólás Aktív témák