- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Untappd lista
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Egyetértek. A szépséget látom benne. Vagy inkább aaa hmm nemtom... Pár feles után biztos szebb na. Kicsit tényleg sok a fölösleg.
Olyan ez, mint amikor meglátod a reklámban, hogy huh de íncsiklandó ez a hamburger, milyen jólnézki ahogy folyik ki a mustár, meg az a hatalmas marhahús, a saláta hmmm!...
Aztán amikor elmész és megveszed akkor döbbensz rá, hogy ennek köze sincs ahhoz, amit a reklámban láttál...Amúgy a grafikus kollegák jó munkát végeztek
Amúgy az első kép kivételével a többi annyira nem vészes. Sőt, amelyiken 4-en állnak egymás mellett, ott kifejezetten bejön mindegyik!
A többi kép se olyan vészes... hááát... De egyértelműen látszik, hogy a beállítás és az előnytelen ruhaválasztás mind arra irányult, hogy kiemeljék a hájat, meg a dagadtságot! Ez szerintem egyértelmű, meg akarták mutatni az elhízottságukat.
Csak azt nem értem, hogy ezek után miért csodálkozik bárki is azért, mert ezt mi észre is vettük...
Igen, dagadtak. Legalábbis az első az nagyon. De a beállítás ruhaválasztás szerint pontosan ez volt a cél! Hogy megmutassák, ők dagadtak... Akkor hol itt a gond (ill. a másik topicban) ha én ezt le is írom?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM