Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz old gray #3 üzenetére

Egyetértek. A szépséget látom benne. Vagy inkább aaa hmm nemtom... Pár feles után biztos szebb na. Kicsit tényleg sok a fölösleg.
    Olyan ez, mint amikor meglátod a reklámban, hogy huh de íncsiklandó ez a hamburger, milyen jólnézki ahogy folyik ki a mustár, meg az a hatalmas marhahús, a saláta hmmm!...
    Aztán amikor elmész és megveszed akkor döbbensz rá, hogy ennek köze sincs ahhoz, amit a reklámban láttál...

Amúgy a grafikus kollegák jó munkát végeztek :)

Amúgy az első kép kivételével a többi annyira nem vészes. Sőt, amelyiken 4-en állnak egymás mellett, ott kifejezetten bejön mindegyik!
    A többi kép se olyan vészes... hááát... De egyértelműen látszik, hogy a beállítás és az előnytelen ruhaválasztás mind arra irányult, hogy kiemeljék a hájat, meg a dagadtságot! Ez szerintem egyértelmű, meg akarták mutatni az elhízottságukat.
    Csak azt nem értem, hogy ezek után miért csodálkozik bárki is azért, mert ezt mi észre is vettük... :F
    Igen, dagadtak. Legalábbis az első az nagyon. De a beállítás ruhaválasztás szerint pontosan ez volt a cél! Hogy megmutassák, ők dagadtak... Akkor hol itt a gond (ill. a másik topicban) ha én ezt le is írom?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák