Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
hát igen ez így van, vandit kíváncsi vagyok mit írtál, de sajnos kioperlátá a modik

-
gtamate2
veterán
lehet ki fogják moderálni, de nézd a kölykök színét... köztük ez nem ritka eset... (indiai szokás biztos, nemtudom) de ezt az országot NEKÜNK MAGYAROKNAK kellene szebbé tenni! Minél több fiatal megy el az országból, sokan mondják hogy jobban jár mert itt semmit sem keres az ember szinte, sajnos...
-
-
_az
senior tag
kicsit sem manipuláló a műsor...

mod: egyik 19 másik egy híjján húsz...
-
Vandit.
addikt
Ehhez nem fűznék semmit. Link
-
Áhh, minden rendben van..
És különben is.. Ez csak egy esti mese.
-
Gambit
őstag
Ok, de ezt már leírtad a szégyenfal topikban is, meg itt is. Leírhatod a másik tökugyanilyen bejegyzésben is, meg a poltopikban is, meg gyakorlatilag még számtalan topikban, bejegyzésben, blogban. Felírhatod papírlapokra, padokra, házfalakra, stb.
Lesz ettől értelme? Mármint lesz értelme mindenhova beírni? Nem lesz. Én csak erre próbáltam felhívni a figyelmedet. Hogy nincs értelme annak, amit csinálsz. Persze ettől még jogod van csinálni, nincs vele semmi probléma.
-
Gambit
őstag
Na jó, de te nem írtál róla egyáltalán semmit. Akkor miért nem jó az, amit a másikban hozzáfűztek az emberek? Gondolod, hogy itt majd mást mondanak? Beláthatod, hogy egyáltalán nincs értelme ennek a bejegyzésnek, akkor már több értelme lett volna, ha a másikban elmondod a saját véleményedet.
Most már van ugyanarról a videóról 2 blogbejegyzés, meg bent van a szégyenfal topikban is, ahol ugye rábukkantál. Én ennek nem sok értelmét látom.
Szerk: Már látom, hogy a többi bejegyzéseddel is ugyanezek a problémák. Lehet, hogy kicsit oda kéne figyelni, nem rögtön linkelni / másolni.
-
Vandit.
addikt
Várom a véleményeket. Csak semmi hangulatkeltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért tartunk itt. Tudnám mi volt benne a rasszista és diszkriminatív. 
Melyik városban laksz? az a gáz, hogy Én 15 éves vagyok, így nem nagyon gondolkodhatom ilyenkben.
Én szeretem Magyarországot, de..
Mi mostanában építkezünk, apa csinálja és nem lenne szívem itthagyni a munkáját majd.