- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
csengő meg küllő közé macskaszem mi a fészkes fenének?-nekem rontja a légellenállási tényezőmet!
...másik amikor vezetek akkor sűrün eszembejut nekem is hogy bicajosnak a zebrán tolni kell mert ha netán baleset van ő fog kijönni szarul belőle,nemmelesleg 300.000huf és jár neki... -
Kapsz a rendőrtől sárga csekket nagy összeggel ==> igen!
Tudom, hogy sok bosszantó dolog van felsorolva, de hidd el itthon (Magyarországon) még Istenes a helyzet; Hollandiában vagy kétszer ennyi kötelező szirszar kell a brinyiglikre (pl sárhányó, támaszték vagy rögzítőlánc
, ellenőrzik a gumikat is (főleg télen
)
-
hoffman_
nagyúr
" ez fontos bár tudtam már előtte is de sokan elfelejtik "
Nem elfelejtik, nem akarják betartani. Meg is tudom érteni. Akinek hozzánőtt a bringa a seggéhez, az ugyanolyan biztonságosan tud átmenni vele a zebrán, és bárhol, mint gyalogosan. A leszállósdni nekik csak egy bosszantó fricska.
norbee2244:
"...és igenis had engedjem el egy 50-60km/órás sprint után a kormányt ha nekem jól esik...
Érdekes lesz ez így... A kocsmatöltelékek miatt nem tudom miért kell a normális kerékpárosokat szivatni."Így korrekt. Szerintem is. Csak sajna korrekt-nem korrekt, megvágnak.
sisak 30km/ó felett kötelező azt hiszem
Ez meg a másik. 11km/h-nál is lehet akkorát esni, hogy többet nem kelsz fel, ha olyan a szitu. Most vagy kelljen, vagy ne. A saját felelősségre mindig érdekes kérdés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Synology NAS
- Steam Deck
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged