- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Kicsit félreértettél szerintem. A "csak" alatt azt értem, amikor valaki mérhetetlen igénytelenséggel fogalmazza meg a mondandóját, nem figyel a helyesírásra, az áttekinthetőségre. Nem tiszteli meg a másikat azzal, hogy megpróbál visszaolvasni, vagy olyan hangnemet üt meg, amit élőben nem tenne meg. Nem becsüli meg mások segítő szándékát, egy köszönömöt nem mond, meg úgy általában tojik az egészre, mert ez "csak" egy fórum, ahol nicknevek vannak, nem is emberek...
Amiket leírtál, azokat én is tapasztalom sajnos. Elfogy a türelem, az ember gondolkodik rajta, hogy megéri-e időt és energiát szánni a segítségre. Jó érzés egy probléma megoldásában segíteni, jó érzés, ha megköszönik a segítséget. De időről-időre előkerülnek olyan alakok, akik elveszik a kedved az egésztől, és legszívesebben örökre csak szemlélővé változnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest