- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Kicsit félreértettél szerintem. A "csak" alatt azt értem, amikor valaki mérhetetlen igénytelenséggel fogalmazza meg a mondandóját, nem figyel a helyesírásra, az áttekinthetőségre. Nem tiszteli meg a másikat azzal, hogy megpróbál visszaolvasni, vagy olyan hangnemet üt meg, amit élőben nem tenne meg. Nem becsüli meg mások segítő szándékát, egy köszönömöt nem mond, meg úgy általában tojik az egészre, mert ez "csak" egy fórum, ahol nicknevek vannak, nem is emberek...
Amiket leírtál, azokat én is tapasztalom sajnos. Elfogy a türelem, az ember gondolkodik rajta, hogy megéri-e időt és energiát szánni a segítségre. Jó érzés egy probléma megoldásában segíteni, jó érzés, ha megköszönik a segítséget. De időről-időre előkerülnek olyan alakok, akik elveszik a kedved az egésztől, és legszívesebben örökre csak szemlélővé változnál...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tegnap senior tag lettem.Büszkeség tölt el, bár mások mércéjével ez smafu, hiszen kellő számú hozzászólással hamar...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest