Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy öreg barátom, aki már sok-sok éve beöltözik mikulásnak. Nem muszájból, hanem azért, mert örömét leli a szerepben. Bizonyára a gyerekek is érzik ezt. Tudják, vagy talán csak sejtik, hogy nem ő az igazi, de mégis szívesen elhiszik neki. A "Te mikulásod" talán egy kis mellékes reményében ült fel a bakra. Talán ebből kerül az ő gyerekének is ajándék, vagy talán a játékgépbe kell a pénz, de lehet, hogy csupán fáradt. Nem tudhatjuk. Az se kizárt, hogy rosszul láttad. Mindenesetre jól leírtad az érzést, amit kiváltott belőled a látvány.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Ez is egy verzió, akárcsak az enyém. Ki tudja, talán neked van igazad. Én azonban egy szomorú, elgyötört Mikulást láttam.
Csuda tudja. -
moonlight115
őstag
Lehet, hogy nem is volt szomorú igazán, csak épp fájt a feje.
Képzeld, szegény vidáman készült a szerepre, mikor beütött a krach. Mivel feltételezhetően nem színész, aki a világot jelentő deszkákon (itt még deszka se volt!) nem érzi a fájdalmat, amatőr módjára fancsali képet vágott, amit te egyből észrevettél, és találgatni kezdtél.
-
Vakegérke
félisten
Egy szóval sem mondtam, hogy nem értékelem humoros linkelésed. Találja meg mindenki azt, amire vágyik.
Részemről a szomorúságra építettem, de ha elhatalmasodik a röhöghetnék, annak sem vagyok kerékkötője.Érted? Hát itten van a Mikulás, tessék örülni neki, ha szomorú, akkor is!

-
Иван
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest