Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tkazmer

addikt

ugyan nem nagyon "ismerjük" egymást, leginkább csak olvastam az írásaidat illetve figyelemmel kísértem az utóbbi idők történéseit, mégis azt mondom, hogy sajnos valamennyire én is egyet kell, hogy értsek tibivel.

elsősorban arra lettem figyelmes, hogy a valóban elért sikereid alapján úgy gondolod sok esetben, hogy többet megengedhetsz magadnak mint akár a vitapartnered.
    számos esetben jó hogy hozzászólsz egy témához. a stílusod azonban annyiban bizonyosan változott, hogy értékek közvetítése helyett gyakran csak "megmondasz". ennek gyakori példája, amikor egy érvelés során arra hivatkozol, hogy "te már valaki vagy, te már valamit elértél" ezen a fórumon. úgy gondolom, hogy annak, akinek számít, hogy te elértél valamit, az tudja, hogy így van és ennek megfelelően értékeli a mondandódat.
    akinek pedig nem számít, annak pedig egyrészt feleslegesen mondod, másrészt meglehetősen nagyképűen hangzik, hogy azért van igazad, mert a múltban már egyszer bizonyítottál.
    úgy hiszem, ha mindenki azzal jönne, hogy "én x db y ezer lekérés fölötti bejegyzéssel rendelkezem", elszabadulna a pokol, mert ezek az érvek nem hogy nem érvek, de egy igen rossz irányba, a személyeskedés felé terelhetnek egy beszélgetést.

konkrét tanácsot nem adnék, úgy gondolom, hogyha szeretnéd, akkor le tudod vonni a mondandómból azt, hogy mit gondolok a felvetett problémáról, és ha elegen megerősítenek rajtam kívül is, akkor el tudsz gondolkodni azon, hogy mi lehet a megoldás.
    alapjaiban az utóbbi idők ellenére hiszem, hogy értékes ember vagy, talán inkább a siker az, amit nehezen tudsz kezelni - legalábbis így az interneten keresztül.

[ Szerkesztve ]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Új hozzászólás Aktív témák