- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
szablya és Lenry: én kb 3 hónapja nem ropogtatom a nyakam. Előtte én is minden nap többször megforgattam és egyszer a szokásos ropogtatás óta bizony kattog az egyik nyaki csigolyámnál vmi ízület, vagy ízületi tok, vagy micsoda. Kettőt kattan ha csak simán jobbra fordítom a fejem. Elején nagyon megijedtem, mert rohadt hangosan kattogott. Körülöttem lévő emberek is hallották és elszörnyülködtek. Azóta annyit "javult" a helyzet, h kint nem hallják, de én minden alkalommal hallom. Na ez engem leszoktatott a bárminemű ropogtatásról, ujjamat sem ropogtatom, nyakamat meg pláne. Én azt ajánlom, hogy hagyjátok abba amíg úgymond nem késő. Most lehet h vészmadárnak tűnök, de én is leszartam a ropogtatást, mondták mások is h kilazulnak az izületek stb.. mondom hagyjadmár.. Aztán 1 nyaki ízületem úgy kilazult, h úgy maradt. Voltam csontkovácsnál is, hogy majd Ő megszereli. De nem segített =( Jó, nem mondom, hogy ez mindenkinél előfordulhat, de ha naponta többször csinálsz a nyakad számára rendellenes mozdulatot, egy idő után kilazulnak az ízületek és azok bizony nem fognak visszamerevedni. Egy merev ízületen lehet lazítani, de egy lazán feszíteni eléggé nehéz
Én a csontkovácstól kaptam egy agymosást, amit nyilván nem tudok nektek előadni, de ha hallottátok volna, tuti h azóta nem csinálnátok. Higgyétek el, jobb megelőzni, mint utána már fölöslegesen idegeskedni, mert úgy maradt
Ez már valószínű, hogy életem végéig kattogni fog, csontkovács mondta, hogy talán ilyen súlyzós torna segítene, de nem fűz hozzá nagy reményeket. Majd ha meszesedni fognak az ízületek, akkor elmúlik azt mondta. De addig még van pár évtized
Nem fáj, meg semmi hasonló, de kicsit zavaró. Annyiban talán "jó", hogy mindig eszembe juttatja, hogy ropogtatás soha többé. Nincs értelme ropogtatni, hiába érzitek, hogy de jól esett, ezzel csak magatoknak ártotok.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest