- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
Szerintem a Gordon-módszer [link] tanulmányozása hasznos lehet. Érdemes rászánni az időt, nemcsak a kérdezőnek, hanem mindenkinek, aki szeretne viszonylag konfliktusmentesen élni. Minden emberi kapcsolatban sok múlik a kommunikáción - tudom, ezzel nem mondok újat -, de a gyereknevelésben pláne kulcsfontosságú. Mert melyik gyerek szereti, ha kioktatják, parancsolgatnak neki, tiltanak, vagy éppen ellenkezőleg, túl engedékenyek, mindent ráhagynak (ilyenkor azt érzi, hogy nem törődnek vele)? Kell a gyereknek a korlát, csak nem mindegy, közben vesztesnek érzi magát, vagy ő is részese a korlát felállításának. A Gordon könyveiben leírt "értő figyelem" egy olyan technika, ami sokat segíthet a konfliktuskezelésben, sőt, elérhetjük, hogy el se jussunk addig.
Én örülök, hogy véletlenül rábukkantam. Nem állítom, hogy minden esetben eszembe jut alkalmazni, elvégre nem lehet "könyv szerint" élni, de úgy vagyok vele, a könyv írója (pszichológus) "talán" hozzáértőbb, mint én, "talán" tanulhatok tőle. Nekem sok esetben bevált, mindegy, hogy gyerekkel, vagy felnőttel "szemben" alkalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy asszonyka nekem szegezett egy kérdést, amelyre nem tudok jó szívvel válaszolni.Felajánlottam neki, hogy teret kap a...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest