Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
jó kis mese 
-
netpeti98
addikt

Nem tudom efelett a történet fölött valahogy átsiklottam. De most pótoltam.
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Csáberőm ellenállhatatlan.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Hogy én elzavarlak?

Inkább csábítalak oda, ahol még nem jártál, és szerintem jól éreznéd magad.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Ha egyszer jó csűrni, csavarni, elemezgetni, miért nem nézel be az :L topicba? Szerintem kedved lelnéd benne.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Jó, jó, rókakoma ravasz, csacskamacska okos, egérke meg ravasz is és okos is, ráadásul még jószívű is. Vakegérke, te írtál egy mesét, aminek lehet, hogy se füle, se farka, de.....ITT a vége, fuss el véle !

De mi persze nem futunk, inkább elemezgetünk, csűrünk, csavarunk......Hogy miért ??
Mert JÓ !
-
Vakegérke
félisten
Valóban, de más a mérték. Egy nyuszi és egy róka között jóval kisebb a súlybéli különbség. Ennek értelmében a nyuszi bőséges vacsora lett volna a róka számára.
De!
Ha a nyuszi nem csak mára, hanem szinte végtelennek tűnő időre kínál élelmet a róka számára, akkor nem tartom kizártnak, hogy a róka meghagyja az életét.
Mi is a jelzője? Ravasz(di). Volna annyi esze, hogy a gondtalan jövőre gondoljon.
-
ArchElf
addikt
válasz
moonlight115
üzenetére
Én a Tom & Jerry korszakban nőttem fel - nekem ez gyerekként sem volna életszerű

AE
-
ArchElf
addikt
Hát nem is tudom - nekem az éhségről a szőrös talpú nyuszi ugrott be.
Ebben aszzem nem állta volna meg a helyét a történeted...AE
-
Vakegérke
félisten
A cica megdöbbent, hogy bár gyilkos szándékai voltak, az egérke felajánlja a raktár finomságait.
Nagyon nem mindegy. Érzelemre ható motívum.
Egy falatra talán elég lett volna neki az egérke, aztán utána mi van? Semmi.
A szövetség viszont azt jelentette, hogy némi gyaloglás után annyit ehetett, amennyit csak akart. Ha pedig becsapta volna az egérke, ott volt a mancsában, nem menekülhetett volna. -
ArchElf
addikt
Szerintem ez nem életszerű - a macska azonnal felfelta volna az egeret, ahogy a markába kapja (ha már egyszer éhes)

AE
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Főoldal, tehát ez. Jobbra fent rákattintasz az "EZMIEZ" feliratra, és minden információt megkapsz.
Ha úgy döntesz, hogy blogot nyitsz, a 1. pont kimarad, hiszen regisztráltál már.
Kattints az "ÍRJ!" feliratra, és hamarosan olvashatjuk írásaid.Szeretnék már én is hozzászólni írásaidhoz.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Bravó? Ezt én is mondhatom neked. Jól gondolkodsz az egérke fejével.

Mi lenne, ha te is nyitnál blogot, és elkezdenél írogatni?
-
moonlight115
őstag
..." és a tejfölöskolbász (
! ) nevében örök barátságot fogadtak " - ami azért mégiscsak más, mint a kutya-macska barátság......csak egy kajával teli raktár kell hozzá 
Hát igen. A történet szereplői okosak, egérke még jószívű is. El is futhatott volna örökre, de nem, ő megszánta az éhező macskát. Nem az jutott eszébe, hogy : áhh, ez a macska tuti, hogy lusta, ha kitartóan futott volna utánam, elkaphatott volna. Megérdemli, hogy éhezzen.
Ha elvinném abba a jó kis raktárba, tuti, hogy bepiálna, hisz sör is van ott. És biztos verte Cicapannát, a nejét, különben nem itt kóborolna, kitett macskaként. Én bezzeg mennyit gürcöltem, hogy felkutassam azt a titkos raktárat ! Még diplomám is van ám, szimatfejlesztési szakon végeztem ! Hiába ,na, mindenki a saját sorsának kovácsa.
.....Bravó, Egérke, csak így tovább ! Vakegérke, szintén !

-
Vakegérke
félisten
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Én köszönöm, hogy elolvastad.

-
nincsisbéla
aktív tag
Kedves kis történet!
Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
*szalutál*