Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Hely hiány miatt lett oda rakva mert máshol mozgástér van. (bútor ajtók, szoba ajtó)
De akkor az lesz, hogy film nézésnél ki lesz véve onnan. Ennyit tehetek.A sarokban is próbáltam ahogy előbbre írták de ott meg még annyi mély sem jött mint ahol most van.
Sajna én ennyi helyből tudok gazdálkodni.Amúgy ha a szoba közepére állok nagyon is jön a mély hang csak ugye úgy már túl közel van a TV.
Jó hely az ott csak én ülök rossz helyen.
Nézegettem már képeket erről, de mind olyan szobába van készítve ahol van hely és erre tervezték. Az én szobám nem "nyóccázas" házimozira lett tervezve hanem sima LCD TV-re hangszórók nélkül.
Örülök neki, hogy még ezt el tudtam rendezni úgy ahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Útmutató a házimozi rendszerünk mélynyomójának beállításához: szűrők, sugárzók, frekvenciák.
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Nissan klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Eladó több darab Asrock H110 PRO BTC+ alaplap procival hűtővel.
- ROG STRIX B450-F alaplap
- PowerColor RX 6600 8GB Hellhound GDDR6 Videókártya (62.490 Ft .-) Számla+Garancia
- 3D nyomtatott AirTag védőtok kulcstartóval maximális védelem, egyedi színekben
- Redmi 13 , bontatlan, független, fekete, garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest