Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
22 vagyok de én sem tudok úszni vagyis de ahogy anyám fogalmaz : Addig tudok úszni még le ér a lábam
Amikor apám meghalt ( 8 voltam ) akkor horgászni voltunk ( nem vízbe fulladt ) és onnantól kicsit paráztam a víztől , aztán olyan 12 lehettem kb akkor majdnem elvitt a sodrás ( pont megtaláltam a derékig érő vízbe azt az egy krva gödröt ami ott volt -.-" ) unoka bátyám mentett ki és azóta rettegek a víztől . Ha lemegy a fejem a víz alá egyből elkap a pánik érzés és csápolok mint a polip
sőt azt sem szeretem ha a szemembe megy a víz. 5-6 osztályos koromban fél-fél évig a tesi óra az úszás volt , gondolhatod hogy örültem
Osztályfőnöknek anyám is elmagyarázta h rettegek a víztől ( fürdeni azért szoktam
) de ő akkor is elhatározta h megtanít úszni. Mondanom sem kell hogy nem jött neki össze , de azért ő jó poénnak gondolta hogy ha nem ugrok bele a 2 méter 10 centis vízbe akkor megbuktat. Sikerült úgy bele ugranom hogy majdnem megfejeltem a medence szélét
Ha tóra is megyünk ( általában ugyan oda ) akkor mindig bezavarok valakit magam előtt hogy meddig ér a víz
( Aki velem tóra jár az tudja nagyon jól hogy én ha meglátom hogy fuldokol akkor rágyújtok egy cigire és végig nézem ahogy kijön vagy nem
) Strandra imádok járni de csak csembimbóig érő vízbe megyek be és így megvan oldva a nem tudok úszni problémám
Szerintem ha így érzed akkor járj el nyugodtan úszni főleg ha belátásod szerint is jót tenne 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASRock lapok általában
- Milyen NAS-t vegyek?
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor apám meghalt ( 8 voltam ) akkor horgászni voltunk ( nem vízbe fulladt ) és onnantól kicsit paráztam a víztől , aztán olyan 12 lehettem kb akkor majdnem elvitt a sodrás ( pont megtaláltam a derékig érő vízbe azt az egy krva gödröt ami ott volt -.-" ) unoka bátyám mentett ki és azóta rettegek a víztől . Ha lemegy a fejem a víz alá egyből elkap a pánik érzés és csápolok mint a polip
sőt azt sem szeretem ha a szemembe megy a víz. 5-6 osztályos koromban fél-fél évig a tesi óra az úszás volt , gondolhatod hogy örültem
) de ő akkor is elhatározta h megtanít úszni. Mondanom sem kell hogy nem jött neki össze , de azért ő jó poénnak gondolta hogy ha nem ugrok bele a 2 méter 10 centis vízbe akkor megbuktat. Sikerült úgy bele ugranom hogy majdnem megfejeltem a medence szélét