Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Zitronensaft #21 üzenetére
Igen, úgy már kevés volt a jel. És ezek szerint nekem kellett volna vennem egy plusz eszközt, mert a UPC ugyanazért a pénzért, mint korábban, már csak egy csökkentett funkcionalitású boxot biztosított? Ráadásul egy olyan eszközt kellett volna vennem, amiről szerintem ugyanezen a fórumon, csak a dedikált UPC-s topikban te magad is kifejtetted már, hogy egy ilyen beiktatása sokszor szétcseszi az egész rendszert, de úgy, hogy a szomszédok jelének is bezavar, ha rossz vagy rosszul beállított típust használ valaki...?
Az meg ne legyen már érv, hogy ha "volt pénzed valamire, akkor csak fizessél még többet, ha használni akarod azután is, hogy a szolgáltató gyengébb tudású eszközt ad, mint korábban". Hadd ne érezzem már magam egy rohadt burzsujnak, mert mondjuk autó vagy cigizés helyett egy másik hobbira áldoztam pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2015 számomra a váltás éve lett: elhagytam a T-Home az ADSL internetemet és IPTV-t a UPC miatt.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest