Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zitronensaft

aktív tag

A záró mondatokhoz,csak annyit,hogy igen sok új funkció jött az elmúlt időben a boxokra,gondolok itt pl.a teljes interaktív menüre,ami régebben egy szerencséltlen kvarcjáték funkciójával bírt,kutya se használta... Mostanra youtube-al,anyámkinjával azért elég pofás lett. (már amikor nem akadozik az egész ,sávszélhiány miatt.Bár ez nem a box hibája)
    Egyébként én sem hiszem,hogy a mindenféle átfedéses sorozatfelvételek problémája releváns lenne. Nekem a munkám hogy javítsam a upc hibákat,de az elmúlt években egyszer sem panaszkodott előfizető a felvételi lehetőségekre.
    Gondolom a szoftver fejlesztésénél is elemzik a felhasználói szokásokat. Ha nincs igény(tömeges)a felvételi lehetőségek bővítésére,akkor más szempontok alapján fejlesztik a szoftvert.
    Én például szinte többet youtube-zok a boxxal,mint amennyi tv műsort nézek,és messze az utóbbi idők legfontosabb újításának tartom ezt a lehetőséget a boxokon.
    Más meg 28csatornás hangsávot szeretne,vagy több nyelv választhatóságát,vagy 4k felbontást,vagy sorolhatnám. Mindenkinek nem lehet megfelelni.

Új hozzászólás Aktív témák