Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L Balázs
tag
"Érdekesség, hogy konkurenseivel ellentétben, a Fujitsu az U820-ra Windows Vista operációs rendszert telepít."
Végülis már a PSP-re is van "portolt" Vista
Egyébként meg milyen élvezet lehet, ha a képernyőre csak a fél startmenü fér ki
-
Borgi
aktív tag
hi
azt ne feletsük el hogy ekkora cuccban lévő nyák-on lehet csak 1 memoria foglalat van (ha nem integrált a memoria) amibe 1 gigás modult tudtak csak belegyömöszölni esetleges chip vagy más okokból, rárakni még1 foglalatot vagy esetleg az egész memoriát integrálni, pedig sokal bonyolultabb nyákot eredményezett volna mely magával hozta volna az előállítási költségek nem jelentéktelen növekedését és esetleges méretbeli növekedést.
üdv,
Borgi -
Champipi
aktív tag
Ez tetzsik. MOndjuk az fura, hogy kilóg az akksi a termék alakjából, eleve leehtett volna akkor már nagyobb az egész. Meg olyan olcsó a RAM, miért nem raknak bele 2 GB-ot, 3000 Ft-al lenne drágább max?
-
Khan13
senior tag
Nem sok értelmét látom egy ekkora kütyünek a cikk szerinti kategóriába... de valakinek biztos ez kell...
-
rakal
senior tag
Persze,hogy nem nem.
Nézzétek meg jkk véleményét a www.jkkmobile.blogspot.com-on.
Végülis műküdő,jó cucc ez,de kinek?
Techfreakeknek ok.
Sajnos ez kis százalékot képvisel.
Ha a mindennapok ergonómiai etc.körülményeit nézzük:szép,,jó,de minek.
A paramétereket egy jól belőtt netbook is tudja,viszont a képernyő jobban élvezhető.
Végülis lehetne mikroszkóp alatt is internetezni,karórás internetes webnetes készülékkel,de minek... -
Devid_81
félisten
Nem lesz tömegtermék ez sem...

-
airwin
csendes tag
http://en.wikipedia.org/wiki/WXGA
A Wikipedia szerint minimum 1280 széles.
-
liksoft
nagyúr
Vagyis a WXGA már ezekkel rendelkezik:
1024×600 , 1200x800 , 1366x768 ez meg ha minden igaz 1280*800.
Vagyis a megnevezés teljesen egyértelmű.

-
v.tom
őstag
hmm. Én ezeket a gépeket életképesebbnek tartom, mint a netbook-okat. Kár, hogy még nem igazán vanna olyan jó páldányok belőlük.
-
Alchemist
addikt
Csati külső monitorhoz...?
-
.mf
veterán
800×480 = WVGA
WXGA = 1024×600
Mármint az ilyesmi kütyüknél.Ha képernyője 7"-es és ugyanilyen vagy nagyobb felbontású, akkuja 6 cellás, chipsete Poulsbo, illetve oprendszere xp tablet lenne, komolyan elgondolkoznék rajta. (Most is egy 12.1"-es Lifebook tabletről írok.) Így viszont csak annyit mondok: nájsz, de lehetne jobb is.
Szerk: engadget szerint ennek 1280*800 a felbontása
-
Zimezoom
tag
Húúú nekem pont egy ilyen méretű cucc kellene! Csak még egy HSDPA modul bele...
-
liksoft
nagyúr
Nagy valószínűséggel csak nekem van gondom a felbontással. Túl maradi vagyok, és csak pixel-ben tudok gondolkodni. Így utána néztem, a WXGA mekkora? És láss csodát: találtam 1200x800 és 1366x768 változatot is ugyanilyen fantázianév alatt. Akkor ebbe most mekkora van?

Javasolnám a PH! cikkíróinak, hogy a felbontás megnevezése után jó lenne zárójelben a valós pixel értékeket is feltüntetni.
-
KrAt
veterán
K.rva drága..

-
mephi666
nagyúr
nekem is a pda ugrott be azonnal róla... de ennyiért ki fogja megvenni? :S ennyiért kapsz pölö egy normál laptopot, amit anyósülésen utaztatva tudsz rendes navigációnak használni
először egy tizedesjeggyel elnéztem az árát és mondtam épp magamban, 100-120 dollárt lazán megérne 
-
venember83
nagyúr
Ilyen árral nem netbook.
-
kapcs-ford
őstag
Ez kellene:
-
orbano
félisten
szánalmasan néz ki ezzel a kijelzővel...
-
törölt tag
hogy az istenbe nem lehet normális kijelzőt tenni ebbe sem
nem hiszem el hogy csak ekkora fér el benne. mikor jön el az az idő hogy elfelejtik ezeket a majom méreteket és betesznek akkorát amekkora faltól falig elfér 
-
bambano
titán
ez egy tesztoszteronos pda...
ezer ficcs nekem kicsit sok érte..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

először egy tizedesjeggyel elnéztem az árát és mondtam épp magamban, 100-120 dollárt lazán megérne