Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
amíg 400millió+ dollárt hoz a droid az MS-nek negyed évente, addig pont nem fognak siránkozni
-
anulu
félisten
válasz
Dr.FantastiK #219 üzenetére
nem jött be... ha van NX, PAE és SSE2 akkor rendben fut. ezek nélkül valóban nem. van olyan P4, amelyik ezeket a feltételeket teljesíti
-
anulu
félisten
válasz
kriszpontaz #212 üzenetére
akkor úgy fogalmazok, hogy amihez nekem kellett, ott teljes mértékig rendben működött. ez így valóban korrektebb "politikailag".
-
anulu
félisten
válasz
Sk8erPeter #194 üzenetére
"Ezt mivel támasztanád alá"
részemről:
- desktop Hyper-V (nekem fontos, vártam, mint a messiást, végre van használható virtualizáció desktop frontos is
- az áthegesztett superfetch miatt még a 7SP1-hez képest is pörgősebb
- normálisan működő kompatibilitás mód (7SP1-nél voltak bajok dögivel, legalábbis nálam)most hirtelen ez a 3 jutott eszembe. egyébként lenne még jópár, amit említeni lehet 8 + srv2012 cooperációnál enterprise környezetben.
-
anulu
félisten
válasz
Sk8erPeter #189 üzenetére
köszi, a "közismert" nevét használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest