Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Normálisan működő kompatibilitási mód? Na ez az ami nem igaz! Nem tudom mivel próbáltad, de ne általánosíts, mert ez nagyon nem igaz.
(#207) hcl: ha van .net linuxra (amiről én eddig úgy tudtam hogy csak a MONO csomaggal működik, ha működik) akkor adhatnál pár linket vagy instrukciót hogyan telepíthető, mert Autodesk programokat használnék és újabban mind .NET -re van ráfektetve, és semmi esélyem beüzemelni (pl.: Autocad Civil 3D).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, jó végre valami érdemi véleményt is olvasni.
A Windows Store alkalmazásokkal kapcsolatban még az erőforrás-takarékosság jutott eszembe, az alkalmazások háttérbe kerülve felfüggesztésre kerülnek, egyáltalán nem kapnak CPU-időt (és elvileg 5 másodpercet kapnak az adataik mentésére a felfüggesztés előtt), szóval adott esetben nem kajálják pl. feleslegesen az akksit. Igaz, ez is olyan, ami egy desktop PC-nél nem igazán lehet releváns érv.Főleg egy mai konfignál kvázi rohadtul mindegy, hogy egy nyomorék Windows Store-alkalmazás épp nem kér CPU-időt.
De amiket írtál, azokból legalább már ki lehet indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest