Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor a cikkben írtak eredetileg óriási f×szságokat... W Úgy látszik, egyre több ITCafés cikknél fogalmaznak szarul, vagy írnak bődületes baromságokat... könyörgöm, nézzenek már körül először egy kicsit...
Megnéztem, és azóta átfogalmazták a cikket, így már nem tartalmazza ezt az óriási hülyeséget. Konkrétan verziószámról volt szó az eredeti cikkben, amit nem is értettem, hogyan jöhet hirtelen a 6.2-es verziószám után 8.1...
Ezek szerint tényleg nagyon fenntartásokkal kell kezelni minden ITCafés cikket, mert a cikkíró hozzáértése megkérdőjelezhető...
Akkor mégis áll az eredeti hozzászólásom, amiben pont erre a problémára hívom fel a figyelmet, az előbbi pedig tárgytalan, a cikk hülyesége vezetett meg faszán. Kár, hogy bíztam benne, hogy a cikkíró utánanézett, mielőtt blődségeket pötyögött volna be.(#358) Penge_4 :
konkrétan nem tudom, milyen alkalmazások esetén jöhet elő ilyen kompatibilitási probléma, ami miatt pont a 6.0-s Vista után jött a 6.1-es Windows 7... úgy értem, akkor már miért nem XP után maradtak az 5.x-es vonalon. Igazából tényleg f@szság a konkrét verzióellenőrzés a szoftverfejlesztésnél, feature meglétét vagy hiányát kéne detektálni, nem pedig verziószámhoz kötni egy alkalmazás vagy csak valamely részének működését. -
Tirexi
addikt
Profit kiesés mindig lesz még akkor is ha egy tökéletes oprendszert sikerül alkotnia ami mindenkinek megfelel.
Miért? WAREZ. Ezért.
Akkor sem fogják megvenni sokkal többen az oprendszert akár milyen jó is lesz. (itt jegyezném meg: legalább is szerény hazánkban biztos nem)(#166) Sennalacy:
"mint egy sufni tuningos wartburg vasalódeszkával a leszorító erő miatt"
Ezt most elképzeltem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest