Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Nem, nem vagyok eltájolva. Akkor magyarázd már meg nekem, hogy miért van az a jelenség, mikor bekukkantok egy-egy java fejlesztő céghez, és windowson szenvednek a netbeans és társaival? Tudtommal a java a megtestesült platform függetlenség (költői túlzással). Akkor az a cég most (elnézést a kifejezésért) hülye, amelyik egy ingyenes fejlesztőkörnyezethez nem telepít ingyenes oprendszert, hanem kifizet súlyos összegeket (számomra) feleslegesen? Mert azt ne mondja nekem senki, hogy egy java (!) programozó számára nem mindegy, hogy milyen oprendszeren fejleszt.

(#87) tuskooo: Mert (sajnos) ott tartunk, hogy az egyetlen valamirevaló ellenlábasa a Googlenak az MS. Akárki akármit mond, ez így van. Az Apple lenne még, de az sokszor annyi idő alatt sem szerzett akkora potenciált az MS-sel szemben, mint a Google.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest