- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupaCow
aktív tag
usákiában már egy ideje lehet kapni.
van valakinek infó arról, hogy itthon mikor lesz elérhető?
Már cserélném az asusom. -
Foxi
senior tag
A hűtés valóban az a dolog, ami már nehezen módosítható otthon
Ráadásul, ha jól tudom a sima TP X-ek és az Xs-ek hűtése nem is egyezik meg (részben ebből származik a tömegük közötti különbség), itt kihasználják a lehetőséget. Ugyanakkor fenntartom, hogy pici szerencsével egy sima vagy LV procit is majdnem ULV fogyasztással lehet hajtani, de tud gyors is lenni ha szükséges, ez elég jó kompromisszum.
Mondjuk nálam bőven elég lenne az ULV proci mivel a gépemben a ritka HD videózást leszámítva 1 GHz-en jár a proci, bőven elég az átlagos dolgokra.
-
nap
addikt
Tetszene egy ilyen gep. Kicsi, konnyu es thinkpad.
-
sssent
senior tag
Remélem ebbe majd végre bele bírnak szuszakolni egy ULV-s CPU-t is.
-
Rick4
félisten
érdekes, a lenovo.com-on még nincs fent, így kijelenthetjük, nem kapható...
-
evone
őstag
lelehet tiltani kulon is a thinkpadekben is. nemtom a fenti kolleganak mien t61e van hogy nem lehet. de pl az fn+f8 kombo is erre szolgal...
-
Shadowfax
addikt
Találtam egy jó kis bemutató videót a gépecskéről. Itt azt is megtudhatjuk, hogy az X200-nak akkora a billentyűzete, mint egy T sorozatú gépnek.
Ez extra kényelmessé teszi a gépelést, nincsenek összenyomorított billentyűk.
Marhára bejövős, s az ára se horrorisztikus. Azt hiszem X300 helyett ez lesz a következő gépem. -
Shadowfax
addikt
A japán shōkadō bentō-nak nevezett uzsonnásdobozka ihlette a ThinkPadek külsejét.
A cikkhez meg csak annyit, hogy: KELL ez a gép!
-
törölt tag
nagyon szuperül néz ki, ez az új X sorozat lehet az, ami elcsábít a D630-tól, de a 12" szerintem nekem is kicsi lenne, így az X300 jobban tetszik, de SSD-vel nem kéne (az ára miatt sem...).
remélem a frissített verzióban lesz rendes HDD is. vagy majd talán az X400 -
^Clown
addikt
Baromi király gép. KÉNE!
-
Dr. Akula
félisten
Engem zavar. Trackpoint használat közben pont a hüvelykujjam és a tenyerem alatt vannak a touchpad gombjai. Ha meg véletlenül hozzáér a kezem a touchpadhoz elugrik a kurzor. Egérpótlásra bőven elég a trackpoint, legtöbbször külső egeret használok (VX Revolution), akkor még az se kell. De az legalább nincs útban, meghúzza magát a gombok közt.
Én úgy láttam itt hogy 1 eszközként jelenik meg a touchpad + trackpoint valami navi izé vagy mi.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootkiller #27 üzenetére
Milyen filmhez kell dvd?
Mindegyik fut vinyóról.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
fordfairlane #15 üzenetére
Az nem is igazi X.
erdoke:
Nem értem, miért örülnek egyesek annak, ha nincs
Mert zavaró, és csak a trackpointtal egyben lehet letiltani. De mégha lehetne külön is, akkor is sérülékenyebb ott a noti mintha rendes borítás lenne a helyén.rootkiller:
Sztem optikai meghajtó nem is kell. A dvd már kevés, a bluray meg megfizethetetlen - és a vinyókhoz képest nevetségesen kicsi. Pár éve még valóban hiányzott volna, de ma már nem. -
M@trixfan
addikt
Ez olyan, hogy vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem tetszik. Őszintén szólva nekem egyáltalán nem tetszik a design és a japán rizsestálról mintáziott monitor rész sem. Szerintem csúnya. Olyan mintha a vaskohóból vagy a gumigyárból hazahoznék egy darabkát az asztalomra
DE! : Tapicskold meg élőben is mert elfogadhatóbb amikor a kezedbn van és a legalább felső-közép kategőriás Lenovo gépek nagyon okos megoldásokat tartalmaznak és tényleg baromi jó minőségűek. Szóval látatlanban ne vesd el!
-
törölt tag
Nnnna, megjött az én laptopom is végre, az X300-as kellett nekem 12 collban, hát itt van. Integra kollégát tudnám idézni az első hsz-ből... ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!
-
erdoke
titán
válasz
yakuza.tora #30 üzenetére
Főnök puhításához jó minőségű segédeszköz beszerzése ajánlott.
-
yakuza.tora
addikt
Hű... Ez nagyon tetszik!
Asszem, hétfőn elkezdem puhítani a főnököt!!! -
HXY
addikt
Lenovo ThinkPad T500p -t már nagyon várom! Remélem a hdmi alap lesz!
-
evone
őstag
válasz
rootkiller #27 üzenetére
en kb 1 honap alatt a t61be 4x hasznaltam a dvd driveot, akkor se nekem kellet
mai internet sebsseg mellet nem sok ertelmet latom
-
Ste
addikt
ULV-s procit neki és hurrá a 9 órás üzemidőnek
akkor is a wind a jobb
-
evone
őstag
válasz
rootkiller #24 üzenetére
minek az bele?
-
rootkiller
őstag
A kis csiklós
Kár hogy optikai meghajtó nincs benne. Nekem az X300ba tetszene a Centrino2 a GM47 chipsetbe integrált X4700 vga-val.
-
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #20 üzenetére
Átáll Montevinára, ill. valószínűleg megkapja az ősszel piacra kerülő legújabb szériás LV és ULV procikat.
Én reménykedek egy jobb kijelzőben is, de ennek elég csekély az esélye. -
Magnum_
nagyúr
ze egy iszpnyat okos gép lehet, a kezdöára az USA-ban böven elfogadható, de ez a külsö ez nem tetszik
-
evone
őstag
en azer orulok mert a t61emen is csak a trackpointot hasznalom mivel 10x gyorsabb a tacspadnal es nem kell ide odahuzigalni az ujam, es vegig a billzeten marad a kezem nem kell lejjeb rakni vagy ilyenek. 10000000000000x kenyelmesebb. es ha ugyse hasznalom a tacspadot, akkor sokkal jobb hogyha nincs is rajta
nameg egyesek amennyit benaznak a pocok egerrel, nem is szivesen nyulnak hozza nehogy elrontsak
mar a t61emen is, hiszen ezen kivan allandoan kapcsolva a tacspad
-
erdoke
titán
Azt hiszem, marad favorit a leendő "ráncfelvarrott" X300. Súlyban nincs különbség, felületben nem jelentős, a nagyobb felbontású kijelző viszont komoly előny. A touchpad se árt, aki nem akarja használni, letiltja. Nem értem, miért örülnek egyesek annak, ha nincs, főleg ha nem más rovására kapott helyet. A trackpoint vs. touchpad hazsnálata csak gusztus, de még inkább megszokás kérdése. Én 9 éve laptopozok, és eleinte csak trackpointot használtam. Aztán addig küzdöttem – az egyébként egyre jobb – tapipadokkal, hogy mára már szinte csak azt használom, már amikor nincs hely a VX Nano-nak.
-
törölt tag
PH! tesztet akarok
-
sowi
őstag
na ez kene, ha kifarad az x40em csere egy ilyenre asszem, trackstick rulz, en is utalom a touchpadot, eleinte furcsa volt, de miutan megszoktam csak ezt hasznalom
-
Dr. Akula
félisten
Érdekesség, hogy a Lenovo a helytakarékosság miatt lemondott a touchpadről
X-ben sose volt touchpad. Szerencsére.
-
Cs_Laci
senior tag
A trackpoint-ot kell fel gyorsítani maximális sebességre és kicsit gyakorolni kell. Akkor nincs jobb annál, csak az egér
-
Integra
titán
válasz
fordfairlane #7 üzenetére
én spec kifejezetten utálom a tapipadot, mert mindig belenyúlok és idegesítő, még akkor is ha ki lehet bill kombóval kapcsolni.
valóban ha olyan helyen vagy akkor meg úgyis wireless vagy usb-s kisegér -
craine12
tag
Ígéretes. Kiváncsi vagyok a T400-asra is, remélem a következő gépem a kettő közül valamelyik lesz.
-
evone
őstag
best!
nagyon kiraly hogy a hasznalhatatlan tacpsadot elhagyjak, es ennyivel is kisseb a gep
-
cizoe
őstag
válasz
fordfairlane #3 üzenetére
Szerintem olyan szitukban, ahol a touchpadot használnád, nem gáz a pöcökegér, ahol meg fix helyen vagy, usb miniegér.. Legalábbis szerintem.
-
fordfairlane
veterán
Kár, hogy nincs touchpad. A pöcökegeret nem tudtam megszokni, szerencsére az R61-en sem csak az van.
-
juliabrilke
veterán
Jó megszokott Lenovo minőség a megszokott áron!
De a paraméterei elégé jók!
-
Integra
titán
ZSíRRRRRRR
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!