- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
szab.tam #356 üzenetére
Felsőmaróval 2-3mm-es alu lemezt széleltem le sablon segítségével és martam V alakú mélyedést hajtáshoz, alacsony fordulaton üregelő spray adagolásával, használható, minimálisan tapadt a késre alumínium de bőven kellett adagolni kenőanyagot. Ha felső-marót nézegetel, olyat keress aminek állítható a fordulatszáma, nekem egy 'budget' márkájú van, az adatlapja szerint 10-35e között állítható a fordulatszáma. Alut csak a legalacsonyabb fordulaton tudtam értelmesen megmunkálni vele. Aluhoz mindenképp keményfém lapkás marókéseket próbálj, a sima acél késeknek hamar kiviszi az élét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest