- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew_31
Modder
válasz
csabi112 #2106 üzenetére
Azért te is használsz hagyományos maró és eszterga gépet.
Te se bicskával faragod ki amit csinálsz.
Bocsi nem kötekedni akartam.
Én is hagyományos géppel kezdtem 1989-be a szakmunkásba.Nekem esztergályos az alapszakmám.
Szakma kiváló tanulója versenyen szabadultam és még két évig hagyományos esztergán dolgoztam.
De rájöttem ,hogy eböl nem fogok megélni. Még ma is 80.000-et keresnék azzal a tudással.
Ezért tovább képeztem magam CNC-s irányba. Mai napig nem értem miért kel "lenézni" valakit aki halad a korral.
Amúgy az én véleményem, viszont aki nem dolgozott hagyományos gépen pár évig, abból nehezen lesz jó CNC-s. Ezért kapok hülyét mikor pékből CNC szakembert akarnak képezni. 1000-ből egy aki ráérez a szakmára alapok nélkül.
Meg azért a 3d-s tervezés se az a könnyű szakma, de aki így érzi az vágjon bele.
A lehetőség mindenkinek adott.
Szegény oktatom megmondta, ezt a szakmát halálomig fogom tanulni. -
ViZion
félisten
válasz
csabi112 #2106 üzenetére
Ezzel továbbra sem értek egyet. Vannak híres designerek, akik soha fűrészt sem fogtak, de megálmodják, megrajzolják a tutit.
A tervezője egy magyar "srác". Lehet, hogy nem tud lemezt hajlítani, de azért lenyűgöző amit csinál, nem?
...ha az enyém kész is lenne, Veletechet kihagynám - ezzel nem akarok senkit megbántani, de gyanítom nem néznék jó szemmel az ilyen házat. A linked üres sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest