Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
válasz
szab.tam
üzenetére
Meglepően kevés időbe telt, az agyalás volt sok meg a méricskélés. Sok apró kis munka, meg nem izzadtam tőle, csak csomósak lettek az ujjaim. Talán 30 óra körül. Ez tényleg csak gyakorlásképp készült, azóta konzultáltam Barival faügyben és lesz egy keményfa verzió, talán a saját ősi nokiámmal. Itt már tudtam használni a marómat (meg már tudtam is mit kell vele csinálni) meg a kis multi gép a kis mélyedéseknél, simításoknál sokat segített. Ez most valami dísz/szegő léc meg egy lambéria párosítása és óvatoskodni kellett, mert repedt mindenfelé. A gombok meg talán balsafa lehet, kaptam vékony csíkokat, abból vágtam. De kinéztem a fásban egy keményfa darabot, majd nekiesek.
Majd megpróbálok házalni vele, a belső kialakítás változó típusonként, valami régi de jó fajtát lenne érdemes megmunkálni. A díszítés is biztos más lesz. A gombok meg (így megsúgva szopás csinálni,felrakni, rögzíteni). Szóval méág alakul. Mint az első billentyűmtől a baronesse-ig remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest