- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Valóban ez a tendencia, de vannak akiknél ez kiveri a biztosítékot. Német saturn oldalán amúgy valami bis zu 800€ rückerstattungot írnak ha leadod régi telódat. Nem volt még időm végigolvasni, lehet hogy nem a lerúgott s4-re értik, de én ezt a fajta kezdeményezést jobban szeretem mint az ajándékokat
-
mrThomi
addikt
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
Ha valami miatt akkor én ezen nem kattognék, mert ez a teknológiából ered. Ez ilyen mindenkinél, ezt vagy elfogadja az ember vagy nem. Engem egyébként nem zavart, láttam hogy ott van de elfogadtam, mert nagyobb volt a wow érzés, illetve tudtam hogy nem hibás darab. Az apple 2-3 évvel le van maradva(vagy csak sok mindent nem mer meglépni időben) lásd 5G, 120Hz ahogy te is írtad.
-
mrThomi
addikt
válasz
ForRedGlory #63 üzenetére
"Várom az iPhone 13 bemutatóját és ha végre beleteszik a 120 hz-es kijelzőt, valószínűleg soha többet Samsung"
Ezen agyalok én is, bár mint írtam a Z fold 2-vel semmi bajom nem volt. Lehet megveszem még egyszer, mert egy tablet méret kell otthonra, illetve android rendszert nem szeretném teljesen kukázni. -
mrThomi
addikt
Szerintem az a probléma sokaknak, hogy ilyen sok pénz kiadása után "csak" ennyit kapsz. Év elején az S21 Ultrához kaptál egy c.a 250€ buds prót, így elvárható lett volna többeknek, hogy nem csak egy adapter, illetve penes tok jár hozzá, ami ízlés kérdése is ki mit rak rá plusz védelemnek.
A telefonhoz: ha le megy 1000€ alá a Zfold 2, én benevezek rá még egyszer. Nagyon szerettem, de féltettem az árához képest. Ez a 3 nem éri meg a felárat, sőt.... hol van az s21 ultra kamera rendszere ??? Nem hiszem hogy annyival vastagabb lett volna tőle, simán odafért volna. Én a zoom lencsét napi szinten hasznalom... ip védelem szerintem csak marketing, bár pára ellen jó lehet. Tollat a belső kijelző sérülékenysége miatt, én személy szerint nem mernék használni. Külső kijelző miért nem lett nagyobb ?? (lásd huawei) hogy a belsőt tényleg csak pl netflix tartalmakkor keljen használni. Belső szelfi kamerát meg miért nem hagyják el ? Erőltetik ezt a kiforratlan hülyeséget. Nem hiszem hogy a z fold 2 tulajok rohannak előrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest