- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem aki eloszor megcsinalja a kis telefont, nagy kijelzovel, normalisan, az olyan szinten le fogja tarolni a piacot, mint anno az iPhone.
Ugy ertem, kepzeljunk el valami olyat, ami alapbol akkora, mint monjuk anno az iPhone 4s vagy kicsit nagyobb (mondjuk 4"), csak oldalra ki tudsz huzni egy akkora kijelzot, hogy 90 fokban fordul a keparany. Vagy akar csak annyira, hogy 1:1, esetleg 2:1 legyen. Ha ezt valakinek sikerulne megoldani, akar olyan aron, hogy picivel 1cm felett legyen a telefon vastagsaga, szerintem tarolna. Meg csak az se kene, hogy a kihuzott kijelzo nagyon eros legyen, amig:
a) kinyitott allapotban valahogy le tudod tamasztani
b) "becsukott" allapotban a kijelzo, ami latszik, az vedve van rendesen, lehetoleg gorilla glass, vagy ahhoz hasonlovalLehet ez csak nekem becsipodesem, de egy ilyen az nalam tarolna, mert altalanos hasznalat mellett kicsi, kompakt, kenyelmes lenne, viszont amikor kell, konyvet olvasok/multimediazok, ott lenne a rohadt nagy kijelzo. Szerintem utne. De ez meg nagyon odebb van, rengeteg nem trivialis dolgot meg kell hozza oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest