Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
140-160 körül van a hwsw szerint.

-
Keem1
veterán
Aki most akar netbookot venni, már így is a bőség zavarával küzd.
Mi lesz ezután?
A gép fogja megmondani, hogy ki vegye meg (a jelenlegi felállás fordítottja)?
("Ez ügyvédnek, ez tanárnak, egy másik diáknak, akkor ez grafikusnak, stb-stb") -
Prof01
veterán
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Jah, csak kár, hogy nem lehet idehaza kapni...

-
Bj Brooklyn
aktív tag
A 900-ast is szerelték atom maggal. A Becsületes neve Asus Eee PC 900A Szóval akkor megvan a te " tökéletes netbook "-od
-
Prof01
veterán
Nem igaz, h nem tudtak egy 11"-os kijelzőt berakni 1280x768-as felbontással.
Miért nem tudnak EGYSZER, VÉGRE egy tökéletes netbook-ot készíteni?
Mindegyiknek van vmi "hibája".
Talán az Eee 900 áll hozzá a legközelebb, de az meg atom procit nem kapott.
A 901-es, meg már nagyobb, mint a 900 és gagyibban is néz ki.
-
Chris82
senior tag
Ha jövőre megint megyek Thaiföldre, hozok egy ilyen kütyüt. Ott ezek a cuccok jóval olcsóbbak.

-
Peat;)
veterán
válasz
Hun'reeth
üzenetére
A processzorral szerintem összhangban van ez a vga és a külön álló több okból is jobb lehet (pl nem alaplapcsere kell ha elromlik). Engem az bosszant hogy az előírt 10.2-es kijelzőméretet nem bővítik (talán intel szabja meg ha nem tévedek) pedig ide egy 11-es már simán elférne 1280*800-as felbontással.
-
Hun'reeth
őstag
Végre ki merték rúgni a GMA950-et de, hogy épp 9300M GS?
Jobbat is el tudtam volna képzelni. Jahh és nem külön kártya hanem egy normális int.vga-s chipet. Na talán majd lesz olyan is idővel. -
radamsky
senior tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
jo nekem a kisebb moncsivezérlővel is. Na akkor most megnézzük ezt milyen és ha az akksiidő szupi jöhet egy ilyen
120-130-ig elmegyek egy ilyenért,
a VGA megoldás tetszik, végre egy hasznos dolog, amivel akksit lehet sporolni.
ha meg itthon drága akkor majd beszerezzük külföldről, engem nem zavar az angol bill.
még szerencse hogy világgaranciás -
Scalpel
senior tag
Remélem a kereslet-kínálat görbék analízisén már túl vagy...
Egyébként egyetértek.
Szerintem az intel féle netbook kifejezés is csak hype, meg izé-hozé. A Sony, FuSi is régóta csinál pöttöm gépeket egy szűk rétegnek (mivel méregdrága). Itt ez annyit változott, hogy olcsók a gépek, gyengék a processzorok és rettentően igénytelenek a gépházak. Itt remélem legalább a ház tényleg hozza egy átlag notebook színvonalát.
-
Peat;)
veterán
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
szánsz rá két percet hogy végiggondold akkor nem kell kristálygömb, az már az enyémé 
Eddig/nemrég túlkereslet volt a netbookokra, most meg túlkínálat kezd kialakulni. Ez a modell is azért született meg, hogy valamiben más legyen mint a többi (pesszimista hasraütés, kristálygömb eltörött) 30 netbook. Egy 15-ös két magos noti 100 közelében van(és néhol már alatta), úgy hogy kevesebb a gyártási darabszám és drágább bele az alkatrész, több az anyag, nagyobb a kijelző, drágább a szállítás. Szóval nem eltúlzott ha azt mondom, igen, csökkeni fog az ár és meredeken. Ja az kimaradt hogy jön még az amd is ha jól tudom valami megoldással. Ja meg a via is valami újabb procival.

-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem tetszik a megvalósitás,mert legalább nem megy az akku idő krára, ha legtöbbször úgysem használja ki az ember azt a VGA-t. Legalábbis, ha "netbook-célra" használja az ember...
Peat;):Jövőre hatalmas áresések lesznek, a kereslet is normalizálódik és lassan a sarki abc is kiadja a saját netbookját. Na majd akkor egy ilyet 50 körül. Mert annyi lesz.
A lottószámok is jöhetnek priviben...
Csak tudnám honnan van ennyi jósunk itt a ph!-n?
Vagy valamelyik bazáros már szórja az USb-s kristálygömböket, csak nekem nem jutott? -
Bibby
addikt
Kellemes kis gép, de itthon szerintem 100 felett lesz annyival, hogy pont ne gondoljunk rá mint értelmes alternatíva.
-
DarkByte
addikt
Mivel a diszkrét VGA tartalmazza az nVidia PureVideo HD technológiáját, az összes DXVA kompatibilis módon tömörített 1080p H.264 -et különösebb CPU terhelés nélkül el kell vinnie. Persze a csak GMA950 IGP -vel rendelkező model semmivel sem lesz erősebb mint pl. a Wind ugyanott.
-
^Clown
addikt
Nem rossz cucc ez, de nem hiszem, hogy itthon 130K alatt lehet majd kapni. Az 1080p videókat hogyan bírja majd? Jó lenne ha tudná

-
Pompi
nagyúr
Az akkuidő akár 6.5 óra is lehet a marketinganyag szerint.
Ehhez hozzátartozik az is, hogy az nvidia 9300M egy külön kártya lesz benne, amit egy kapcsolóval és egy újraindítással lehet életrekelteni ha szükséges - nyilván az akkuidő rovására. -
Bj Brooklyn
aktív tag
Ezek az árak honnan jöttek??? Csak azért, mert külföldi fórumokon mindenhol $749 - $849 közé rakják az árát. Pl.: itt már előrendelhető. Benéztem. Kétféle model lesz. Az egyik GeForce 9300M GS-el lesz szerelve, ez a drágább kivitel; és lesz Intel GMA 950 Graphics-al szerelt, ez az olcsóbb kivitel. -
Peat;)
veterán
A súlya bizakodásra ad okot hogy egy nagyobb akksit raktak bele. Vicces hogy atommal szerelt gépnek az lenne az egyik lényege, mégis a legtöbb gyártó olyan akksival adja amivel nem húzza tovább mint a nagyobb méretű sima notebook alapmodellek. Pedig a mostani árakba finoman szólva is beleférne, elég merész árréssel tudnak dolgozni a gyártók.
Jövőre hatalmas áresések lesznek, a kereslet is normalizálódik és lassan a sarki abc is kiadja a saját netbookját. Na majd akkor egy ilyet 50 körül. Mert annyi lesz. -
radamsky
senior tag
és vajon mennyi az akksiideje??
amugy pofás kis darab, ha az akksi birja az 5 orát kell nekem egy ilyen, ha nem tud csak 2 orát akkor tartsák meg.
Tiszta röhely már ez jönnek a netbookok, csak egyre nem figyelnek, az pedig az akksiidő
elég nekem 80 gb-os winyo, de ...
ebből is parasztvakitás lesz én már láttom, 2 ora akksiidő és vihetek majd magammal egy komplett tápot.
-
KrAt
veterán
Pont ilyen kell majd nekem! 10 col, szép, jó.. Csak menjen le 100 alá, már venném is meg..
-
Devid_81
félisten
Addig üsd a vasat....lassan az összes vas oda van ha így folytatják!

Túlképp a kevésbé jól fogyó subnotikat tolják most más néven...
Lesz itt még PDA-kal 3dmark verseny, majd meglátjátok!
-
Raymond
titán
Az arhoz meg: Ha $600 pre-order as van az USA-ban es ez kb. az Eee1000-es aranak felel meg akkor europaban az ara inkabb az €500 korul lesz majd szerintem.
-
Scalpel
senior tag
Kíváncsi vagyok, milyen lesz az a minőségi ház...
Ha meg diszkrét VGA, meg nem a nyolcadikosztályosok a célcsoport, akkor lehetne nagyobb a kijelző, méretben és felbontásban egyaránt.
-
ngabor2
nagyúr
lassan összemosódik a netbook és a subnoti határa, csak az ár fogja elválasztani. nem azt mondom, hogy baj, csak fura.
-
szajoho
tag
Gamer netbook!!

-
Raymond
titán
"Ára felszereltségtől függően 350 és 450 euró körül alakul."
A mostani Eee 900-as es 1000-es szeria arait latva ezt nagyon nehezen tudom elhinni.
-
shteer
titán
válasz
hyperspace
üzenetére
nem véletlenül kerülhetett rá VGA és HDMI csatlakozó

-
hyperspace
őstag
jol hangzik, de... tegye fel a kezet, aki kihasznalja egy ekkora kijelzon a vga-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy valamelyik bazáros már szórja az USb-s kristálygömböket, csak nekem nem jutott?
Ezek az árak honnan jöttek??? Csak azért, mert külföldi fórumokon mindenhol $749 - $849 közé rakják az árát. Pl.: