Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Nemrég adtam el egy ilyet 500ft-ért. A csávó hálálkodott érte nagyon. Gondolom hasonló cipőben járt.
-
bambano
titán
jók ezek a cuccok, van belőle olyanom, hogyha rárakom a kimenetre, százezres nagyságrendben generál nem lekezelt interruptokat, gyakorlatilag szétfagy tőle a gép.
-
PuMbA
titán
VGA - DVI-D kábel nem létezik, ugyanis az azt jelentené, hogy az analóg VGA jelet a kábel átvarázsolja DVI digitálisra
A VGA-nak kell kinyomni DVI-I jelet, hogy menjen a művelet, de ezt egy új VGA kérdéses, hogy tudja, mert már 10 éve elavult technológia.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát nem tudom, nekem eddig mindegyik újabb kártyámmal ment. És kötve hiszem, hogy ne gyártanának még ilyent. Maximum az adott bolt nem forgalmaz már.
-
Még crt-vel tolod?
-
T.G.B
tag
válasz
alkatraz3000 #1 üzenetére
Űgy tűnik már nem nagyon
-
T.G.B
tag
hát DVI-I/Dsub- ból nekem is van egy csomó de hiába a lingvinis csávóka mondta hogy elvileg ha azt a négy pöcköt eltöröd akkor elvileg jó de hát azt már próbáltam de nem megy bele úgy
beleerőszakolni meg nem nagyon akarnám.
Csak azt nem értem ha szar a dvi-d akkor miért nem dvi-i- t raknak a kártyára? -
törölt tag
Ez jó.
Nekem is múlthéten kellet volna egy dvi-d/dsub átalakító, de végül egy dvi-d/dvi-d kábel lett a nyertes.
Ha már a monitor seggén van egy ilyen csatlakozó is.Az a gáz, hogy dvi-i/dsub átalakítóm meg van egy marékkal. xD
Milyen jó hogy 5 fajta dvi csatlakozó van. -
alkatraz3000
senior tag
Nincsenek már ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest