- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georg17
tag
Na feltettem!
Gyors tapasztalatok:
-300/300-as órajel. Nem nagyon zavar. De vajon miért ennyi?-Videókonverter visszatért a régi formájában. Hurrá! Nem a "drag 'n' drop-os" van, amit azt sem tudtam, hogyan kell használni.
-MLAA: C64 emulátornál, ill. Age Of Empires II-nél továbbra is ki kell kapcsolni. Külön beállításokat kell majd elmentenem.
-De! Egyelőre úgy néz ki, hogy GTA IV-nél már nem okoz furcsa dolgokat. Mint Pl. nem rajzolja ki az óceánt, ill. jelentős fps esés köd vagy eső esetén. És egyébként is végre szép, szebb tőle a játék. Teljesítmény romlást nem észleltem.
Összeségében nekem nagyon bejön az új Catalyst. A 6xxx-es sorozathoz ez az első driver amire már csettinteni tudok. Érdemes kipróbálni! Rövid tapasztalataim vannak még ugyan, de nagyon jók a benyomásaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest