- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ahová én jártam, ott nem hiszem, hogy sok ember képes lenne ebből diplomamunkát írni.
Az én szerveres kis 100 oldalas cuccomtól is többen csak néztek, pedig az se lett egy nagyon szakmai anyag. Itt a PH-n már többen írtak hasonló bonyolultságú rendszerekről...Pont ezért jár a respect a cikkírónak
-
Az leginkább hardverhibás modem... Nem melegszik?
Volt már dolgom pár melegedős routerrel, amik ha felforrtak, eldobálták vagy a használt LAN portokat, vagy a WAN-t.
Modem is tudhat ilyet...(Ja, meg asszonyéknál D-Link eszköz a modem, meg a router is, hát egyik sem az a hűvös.)
-
Gratula!
A cikk nagyon jó, érthető, és igen hasznos.
Az sem semmi, hogy mennyire finomhangolható az ADSL, és hogy a kedves szolgáltatók ezt mennyire jól titkolják...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Milyen routert?
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest