Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Köszönöm a véleményedet, és megcáfolni sem akartalak, ahhoz én messze vagyok szakmailag. Csak nagyon furcsállom a dolgot, hogy egy eddig teljesen stabilan működő hálózat hirtelen, minden átmenet nélkül majdnem egy órára leáll úgy, hogy közben pillanatokra tér csak magához.
Eddig akárhogyan állítgattam a modemben az snr értéket (próbálgattam kikisérletezni az ideális sebességet), az adsl uptime 2 perc híján (amíg felépül a vonal) mindig megegyezett a modem uptime-mal. Tehát nagyon stabilnak tűnt minden, erre jön a tegnapi hiba, ami ma délután megismétlődött.
Nem tudom elképzelni, mi okozhatta ezeket a hosszú üzemszüneteket, de nálunk a faluban végig légkábel megy (természetesen réz), a házhoz is oszlopról jön, és a padláson a bejövő doboztól a splitterig van kb. 12-13 méter sima telefonkábel. Ez utóbbi cseréjén amúgy már gondolkodtam (a szakadás nélkül is), pont a Te múltkori javaslatodra. Hát most már erősebben gondolkodok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest