- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegyebek
csendes tag
Nem zajkarakterisztikaként írtam, csak mint fűrészfogra emlékeztetőt, hogy egyértelmű legyen, hogy mire gondolok.
A "központi profil"-t ki választja ki? Adminisztrátor? Gép? Ez érdekelne.
Nem írtam, hogy a modem, és a DSLAM megegyeznek, azt írtam, hogy a végső értéket mindkettő el tudja szúrni.
Egyik jelet ad, másik mér és dönt, mindkét irányban fordítva.
Tapasztaltam, hogy a DS margin mérés/modemcsere/átkábelezés eredményeként változhat bármely újraszinkronizáció alatt a teljes skálán azonnal, ebben pedig a modem mérése is döntő fontosságú letöltésnél, és ebben az esetben márpedig arról van szó, hogy kisebb a közösen megállapított(egyik ad másik mér), kijelzett margin már szinkronizációkor, mint kellene lennie, amit mindegyik elvben el tudná szúrni!
Tehát nem a technikai értelemben vett marginról beszélek, azaz az "SNR mínusz bitallokáció szorozva kb 3-mal vivőnként"-ről, hanem amit a modem, és a DSLAM megállapít a szabvány szerint.
Én a továbbiakat is értettem, de a DSM lassításról szóló első hírek, jelek előtt már kb. 3 évvel írtál SNR lockról, ami akkor még nem volt automatikus, szerelő, vagy a központos aktiválta, az ID nem volt érintett, és nem ezek a fix sebességértékek voltak mindenkinek.
Több, mint 6-7 éve olvasom, jópár év kihagyással(akkor nem kellett senkinek nálunk ADSL), az első itteni hsz-emig csak read-onlyként(nem én voltam "az" korábbról a telekomos fórumról) a postjait, cikkeit.
Egyébként minden tiszteletem az Öné értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged