- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz
balogh0211 #1313 üzenetére
Először is részvétem!
Másodszor pedig a válasz nem, nem érdemes egybe modem-routert venni.
Modemből most a best buy a d-link 360R T1 (fekete színű), T-Home pontokban 6 - 6,5 között kapható. Erre feltolod a Dchard féle firmwaret és örömésboldogság...
Routerből pedig ízlés szerint, az igényeidnek és persze a pénztárcádnak megfelelően válassz (ezért nem érdemes egybe modem-routert venni), mert itt sok tényező van, ami befolyásolja a választást, pl. kell-e gigabit, wifi kell-e, ha igen N-es-e, kell-e cserélhető antenna, akarsz-e külső firmwaret (Tomato, DD-WRT stb.) használni, netán USB porton külső HDD-t rákötni és még sorolhatnám napestig a szempontokat...
Alapszintű otthoni felhasználónak, akinek semmi extra nem kell, csak max. pár darab gépen vezetéken és wifin netezni, annak amúgy perpill valamelyik drágább TP-Linket szoktam javasolni, a TL-WR 84x szériától kezdődően (94x és 1043x, ha erősebb kell esetleg), azaz a 300 Mbps családból. Ha jelenleg nem kell wifi, akkor még jó a TL-WR740x, mert később kellhet... Olcsóak, s öt év garisak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest