- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dog15
csendes tag
oké köszi, és valamit erről az új készülékről nem tudsz, videók esetleg valami magyar leírás?
-
dog15
csendes tag
Ja és ezt még meg akartam kérdezni h az mit jelent a nexus 7-nél h refurbished? mert sok helyen láttam már csak nem tudtam h mit takar, előre is köszi!
-
dog15
csendes tag
Sziasztok azt mondjátok ez az asus tab is jó választás lenne? mert én ez és a nexus 7-en gondolkozom, meg ha szinte ugyan az, akkor ez is jó választás lenne fölég h olcsóbb is meg van benne kamera ne meg lehet bővíteni, szerintetek mikor lesz róla teszt, és mikor lehet majd hazánkban megvenni? és amúgy tudtok róla valami specifikációt? meg h a különbség ..stb a két tab között ..és szerintetek ez is fogja rendesen kapni a frisitést mint a nexus 7, .előre is köszönöm a segítséget helló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged