Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
"Oszcilloszkóppal kikapcsolt load line mellett"
Ezt most nem igazán értem (vagy a cikket nem fogtam fel teljesen). Nem arról volt szó, hogy a Loadline Calibration bekapcsolt állapotban okoz ilyen fesz-ugrást?
Mi lett volna szerencsétlen Quad-dal, ha be van kapcsolva az LLC? 5V-ot kapott volna?
Milyen lap volt az? -
Egon
nagyúr
Gondolom arra célzol, hogy kikapcsolt állapotában még nagyobb feszen is hibázott a Prime.
Megnéztem a kézikönyvben, egy szót sem ír erről a menüpontról...
Amúgy három állása van: Auto, Enabled, Disabled.
A szó értelméből kiindulva, én is úgy gondolom, hogy Auto-n indokolt esetben bekapcsolja. Kérdés, mi az indokolt eset...
-
Egon
nagyúr
"(Quad processzornál 1.4 V load beállított fesz. Mellet 1.7v os impulzust is sikerült mérni gyengébb lapnál, saját mérés)"
Mivel mérted?
Tudom, a szoftveres mérés (elvileg) nem mérés, de nálam nem nagyon van nyoma (a CPUID Hardware Monitor szerint) ilyen feszugrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi lett volna szerencsétlen Quad-dal, ha be van kapcsolva az LLC? 5V-ot kapott volna?