Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Megnéztem az oldalt, nem vagyok annyira tisztában a magyar árakkal mert nem otthon élek és már 15 éve nem is használok forintot, följebb is írták hogy ezek az árak drágák az újhoz képest, de én nem vennék ilyen helyről, mert tudom hogy ráteszik a hasznukat és alkudni se lehet. Ebay is teli van refurbished telókkal, főleg iphone, de azokat is pörgettem mindig tovább és elnézve euróban az árukat, nem tudom ki veszi meg őket, mert akár eggyel kisebb tárhellyel, olcsóbban is de újat kapsz...Még csak képeket se tudnak föltenni az eladandó termékről, utálom az ilyet. Értem a kezdeményezést, de én inkább veszek egy telefon őrültől vagy tesztelőtől aki gyakrabb cseréli a telefonjait, elmegyek megnézem és még a kábel is szűzen fekszik a dobozba. Tudom honnan vette, hány napos a taló, hogy használta stb. Ezen az oldalon meg ki tudja hányszor volt már reparálva, ahogy látom eredeti doboz, tartozékok sincsen, képek se a telóról, de aki erre esküszik vegye, de én akkor már inkább újjat vennék ha nem találok megbízható eladót mintsem ilyen helyről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Rejoy.hu-ról alaposan letesztelt, felújított okostelefonokat rendelhetsz online, 12 hónap garancia is jár hozzájuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest