Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeder04
csendes tag
Fehérvári critical mass? Merre laksz? Fehérvár környékén v magában a városban?

ah most nézem a Tópartiba jársz? ^^
-
twollah
nagyúr
Itt nem arrol van szo amit irtal hanem arrol, hogy a varosvezetes felfogja igeny van bicikli utakra es az autosok is felfogjak, hogy a biciklis is ember, nem valami kivert allat amit le lehet szoritani az utrol, buntetlenul ejszaka neptelen utcan elutni es otthagyni.
Ha biciklizni tamad kedvem akkor inkabb a kis mellekutcakban tekerek, mint a nagyobb forgalmu utakon, foleg az utan, hogy egy kamion? vagy mit tudom en, de bazi nagy volt fel mereten belul huzott el mellettem az uton.
Remelem nem kell reszleteznem, hogy majd alsot kellett cserelnem ugy megijedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest