Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Érdekes, hogy az elmúlt hetekben több olyan gondolatot is olvastam, hogy "Ez a cikk támadja, ami nekem fontos, #mindmeghalunk". És mindig nagyjából semleges cikkeken akadt ki valaki, csak mert az adott téma számára szent és sérthetetlen, és úgy érezte nem támogatja feltétlenül a cikk.
Persze ez régi szép hagyomány, iskolában is megfigyelhető, amikor majd minden tanár úgy érzi, hogy következő hétre egy hétnyi feladatot adhat, mert az összes többi tárgyból nem lesz semmi, hiszen azok lényegtelenek – na de az övé aztán, élet-halál kérdése. Ma meg már aztán végképp egyszerűbb mindig fakenewst kiáltani, ha valami nem tetszik a médiában.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kedves Logout Olvasók !Hangsúlyozom, hogy nem vagyok az atom lobbi fizetett ügynöke !Egyszerű mérnök ember vagyok, aki...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest