- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Úristen, nem jelenik meg a legendás Transformers: Fall of Cybertron PC-re?

Ezt a hatalmas csapást lehetetlen lesz kiheverni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chapel
addikt
"Megerősítve: Nem lesz új Transformers játék PC-re."
Megerősítve: Nem is baj.

(Nem tudtam kihagyni)
-
Inarus
addikt
Szomorú, nekem tetszett a War for Cybertron is.

-
Shing
őstag
Konzolon is van warez, csak nem annyi... vagy mondhatnánk úgy is, hogy 5x annyi konzol játékos van, így 5x többen is veszik meg ott. Amúgy ilyen húzásokkal vágják el magukat a cégek a PC-s piactól, de ők tudják. Nem baj, Sony és Microsoft biztos fizet nekik annyit az exkluzivitásért, hogy úgy több pénzt kapnak, mintha PC-n is adnának el.

Nem értem legalábbis, hogy azt a 3 embert a gagyi átportolásra, hogy nem éri meg nekik megfizetni, még 10 ezres eladás mellett sem.
-
Cybertrone
veterán
Remelem az ilyen hulyesegek miatt csodbe megy az activision... Hiaba egyedul a Blizzard maradt aki szarik a nagyobb profitra meg a konzolokra.... Manapsag a nivos game nem kell... A bugyuta script, a bugyuta egyszeru szajbaragos jatekmenettel ez dominal! Tiszta szegyen ami zajlik! En nem sajnalom a konzolosoktol a sok gamet, oruljenek neki, de a kiadok igazan alkothatnanak pcre is, mert warez konzolon is van!
-
v!ct0y
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Az a 30000 pc-s aki megveszi majd 2 hét múlva kukázza is ?

-
Ateszzero
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Akkor jogos, ott a pont.
Nekem nem volt ilyen szerencsém, majdnem minden játék ami tetszett, konzol only volt, mostmeg nem is játszok pc-n , csak boxon. -
-
Ateszzero
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Amíg nem volt egy boxom a pc mellett , én is ilyesmiket szóltam az ilyen hírekhez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Naja. Pedig egész vagányul összerakták a pc verziót elsőre.
-
imibogyo
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De gonosz...
-
Szerintem marha jól megvagyunk mi PC-n ilyen bugyutaságok nélkül is.
-
wikings2
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ha ilyet bejelentenek akkor az Activisionban én teszek személyesen rendet

-
danih
veterán
Csatlakozom, az ilyen konzolra való, maradjon is meg ott.
-
kapeti07
senior tag
Nekem is nagyon tetszett a Cinematic, de a zene az szerintem nagyban hozzátesz némi plusszt. Sajnos nem volt szerencsém még eddig Transformers játékhoz de lehet egyszer rápróbálok, talán erre.
-
Wolverine
félisten
válasz
Perry-sama
üzenetére
Mogorva (Grimlock).
-
Perry-sama
tag
Cinematic elég teccetős. Hú hogy is hívták a végén T-rexé átalakult autobotot? Nem emlékszem már a képregényből.
-
Sennalacy
aktív tag
Az is a "baj", hogy a PC-s piacon magasabb az elvárás egy AAA játék esetében. Nem lehet egy lineáris láncra felhúzott kaptafa történetért 10-15 óra játékidőért 60 dollárt elkérni, egy ügyes minimal marketing kíséretében ami egy pont ilyen renderfilm, aztán többnyire látványosan rondább játék. Akkor lehet hibáztatni a kalózkodást, hogy biztos azért nem fogy a konzolon 10 éves gyerekek körében olyan jól teljesítő játék, akik gyakorlatilag bármilyen hypeolt szart "megvesznek" apuci pénzéből magyarán az ő szempontjukból az nagyjából ingyen van. .. Lassan viszont a konzolos generáció is felnő, és kénytelenek lesznek szintet lépni.. bár az sem biztos, mennek lejjebb.. tabletek, okostelefonok felé, és reklámozzák majd, hogy milyen fontos és trendi, hogy "út közben" tudj játszani a "régi kedvenc" játékaiddal..

-
Televan74
nagyúr
Sajnálatos ,de egyre több az only konzol cím. Tőlünk nyugatabbra többen játszanak konzollal mint PC -vel.
-
xlife11
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A CoD-ot hanyagolhatnák már PC-n, ahelyett hogy az egyedibb játékokat meg konzolra írják csak meg, mi meg a rókabőrt kapjuk.
-
callmeakos
veterán
Manapság divat lett a PC piacot hanyagolni. Főleg az Actinál.
De ha a legvégén bejelentik hogy a Prototype2 nem jön pc-re akkor lesznek sz*rban... -
Apika
addikt
Inkább anyagilag nem éri meg nekik a PC-re fejleszteni...
-
RyanGiggs
őstag
Nem nagy veszteség!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
infectedmann
őstag
Téged lehet nem, de nekem pl. a War for Cybertron tetszett. A kifogás meg olcsó és átlátszó. Egy 5 éves gyerek is jobbat talált volna ki.
-
imibogyo
veterán
Az eddigi Transformers játékok minősége után nem ütött szíven a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Dell notebook topic
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)