Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enyemben nem lesz kulon VGA, mert a Haswell prociban a HD4200 eleg... vagy ha nem, valami passziv kartya... szoval nagy hely es hutes sem nagyon kell, hogy kiemelkedo legyen.
Egyebkent... az A51A-ban a tap nem felfele all es elorol van ventinek hely, hogy befujjon levegot. Ez mas kialakitas mint az A55, ahogy nezem. Na, de majd meglatjukMinden esetre respect, hogy jelezted, hogy hasonlo hazzal volt gondod.
-
Fr3eWar
őstag
Én próbáltam kb 2 éve egy PC-A55-öt külsőre és anyagminőségre űber volt, nagyon tetszett, de abban a házban értelmes VGA-val elférni és nem fűteni mint az állat nem lehet.
Iszonyat tré a hűtése ezeknek az elsőtápos csodáknak, mondjuk az A55-ben a táp el is volt forgatva 90 fokkal. -
mrbig25
őstag
Külsőleg állítólag olyasmi anyaggal van bevonva, mint a Bitfenix Prodigy/Phenom, szóval ilyen finom, selymes tapintása van.
0,8mm vastag acéllemezből készül. Ekkora méretben ennek stabilnak kellene lennie.
Írtad, hogy Bitfenix házat már szereltél, azok ha jól tudom 0,9-1mm vastag lemezből vannak.Ettől konkrétabbat sajnos nem tudok.
Viszont volt már LL házam és jelenleg is egy alumínium Cubitek házat használok, szóval tudom hogy igazából ez a királyság minőség terén
Úgyhogy ha tetszik az LL és hajlandó vagy annyit áldozni a házra, akkor maradj is annál. Így biztos nem fogsz csalódni. -
mrbig25
őstag
Jó-jó ez a LL ház...csak éppen nem mATX
Ettől függetlenül sok sikert hozzá.
Aerocool DS nemgyerebe'?
-
up
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Parfüm topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest