Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
szoval. eloszor is:
masodszor:
"Én sem jailbreakelek, mert nem érzem szükségét."
akkor a te stilusodban: en k*ara leszarom, hogy neked szukseged van -e a jailbreakre, vagy sem. nekem es meg tobb szazezer embernek szuksege van ra, legalabbis kenyelmesebbe teszi a hasznalatot. azert remelem ekkora arc mellett azt tudod, hogy jailbreak nem egyenlo a warez-zel. innentol kezdve nem tudom mit pattogsz, de nyugodj le.amerikat meg ne keverjuk ide, ott minimalberbol kifizetheto egy iphone, itthon pedig rengetegen veszik hasznaltan.
"Plusz mióta megvan a 3GS-em, nem volt újraindítva, tökéletesen ment minden és megfelel minden, akkor minek?"
ez meg abszurd, hogy ilyen hulyeseget irsz ekkora arc mellett. jailbreakkel nem stabilabba teszed a rendszert, hanem olyan dolgokat tesz lehetove, amit az apple alapbol nem engedelyez, nem tett bele a szoftverbe. pl. 3g-n is lehet videot felvenni, lathatova valik a telefon komplett rendszere, van rengeteg addon, amik megkonnyitik a hasznalatot, temazhato, kicserelheto az osszes ikon es stb.egyebkent ha nem tunt volna fel nem en irtam a bejegyzest, ez egy ujabb fail a reszedrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mazda topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest