Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zH.

senior tag

válasz zolikaDB #56 üzenetére

szoval. eloszor is:

masodszor:
    "Én sem jailbreakelek, mert nem érzem szükségét."
    akkor a te stilusodban: en k*ara leszarom, hogy neked szukseged van -e a jailbreakre, vagy sem. nekem es meg tobb szazezer embernek szuksege van ra, legalabbis kenyelmesebbe teszi a hasznalatot. azert remelem ekkora arc mellett azt tudod, hogy jailbreak nem egyenlo a warez-zel. innentol kezdve nem tudom mit pattogsz, de nyugodj le.

amerikat meg ne keverjuk ide, ott minimalberbol kifizetheto egy iphone, itthon pedig rengetegen veszik hasznaltan.

"Plusz mióta megvan a 3GS-em, nem volt újraindítva, tökéletesen ment minden és megfelel minden, akkor minek?"
    ez meg abszurd, hogy ilyen hulyeseget irsz ekkora arc mellett. jailbreakkel nem stabilabba teszed a rendszert, hanem olyan dolgokat tesz lehetove, amit az apple alapbol nem engedelyez, nem tett bele a szoftverbe. pl. 3g-n is lehet videot felvenni, lathatova valik a telefon komplett rendszere, van rengeteg addon, amik megkonnyitik a hasznalatot, temazhato, kicserelheto az osszes ikon es stb.

egyebkent ha nem tunt volna fel nem en irtam a bejegyzest, ez egy ujabb fail a reszedrol. :))

Új hozzászólás Aktív témák