Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Taktikázni kell. Majd ráérzel. Én anno végigvittem úgy a játékot, hogy egy karaterem sem halt meg egyszersem.
Viszont van egy Bug ezzel az emulátorral. A játék végén mikor Lemon csatlakozik hozzád nemlehet fegyvert adni a kezébe. Ez az emulátor hibája. Elvileg a Kega Fusion Emulátorral nincsen ez, plusz Win7 alatt nekem pörgősebben is működik.
Diablo az Icewind Dale és a Baldurs Gate részek óta nemvolt szerepjáték ami bejött volna.Itt találtam egy csomó Sega játékot. Van SF is!!!!

-
Móci
addikt
El is kezdtem játszani vele, bár sikerült mindjárt az első csatánál elpatkolni a főhőssel.
Tetszik, lassan rájövök az irányításra is, na meg a hangulata is jó.
Manapság miért nem készülnek ehhez hasonló rpg-k pc-re? -
Móci
addikt
Tetszik a játék, szerintem én is ki fogom próbálni! Pláne a karakterek nagyon aranyosak, különösen a linkelt oldalon...

-
Tom5
addikt
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat. Tényleg nagyon jó játék, belelehet merülni rendesen. Sok idejét eltudja vinni az embernek. Főleg ha valaki olyan maximalista a szintlépésekkel kapcsolatban mnt én. Most éjjel játszogattam az első résszel. Az sem rosszabb.

-
csimav
őstag
Én sem ismerem, de az írásod alapján már megismertem.
Jó írás. -
Tom5
addikt
válasz
mexicanraven
üzenetére
Majd finomítok még rajta. Egyelőre kíváncsivagyok ki ismeri egyáltalán a játékot.

-
mexicanraven
senior tag
Kicsit bővíts rajta és mehet címlapra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont van egy Bug ezzel az emulátorral. A játék végén mikor Lemon csatlakozik hozzád nemlehet fegyvert adni a kezébe. Ez az emulátor hibája. Elvileg a 

Jó írás.