Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
hogy visszataláljak...
-
Dhampir
félisten
Szia, csak most bukkantam a blogra az egyik fórumszál nyomán.
A Transformers a kedvencem volt, képregényben is olvastam.
Egy műanyagfigurám is volt, amit egy szörny belsejében el lehetett helyezni, mert azzá alakult át.. -
Dany007
veterán
Héj, találtam valami "újat"!
Ezt ismeritek? Én kajak emlékszem rá, de amúgy nem ugrott volna be ha nem látom egy összeállításban.
-
Hintalow
senior tag
A képen láthatóak közül egyedül a thundercats nincs meg, a többi (nagyon sok egyéb 80-90 es évekbeli rajzfilmmel) megvan (szerintem országos szinten is top helyezésben lehetnék a gyüjteményemmel
)
A totemállatos amit írtál valszeg a Pawpaw bears lesz, itthon Praclifalva lakói néven futott
(na azt pár részen kívül lehetetlen megszerezni) -
-
Tom5
addikt
válasz
Victoryus #15 üzenetére
Cowboy-os a Bravestar volt.
Megvolt az ürge is meg a lova is figurába. Imádtam velük nyomulni. Ha a muki hátán megnyomtad a gombot, akkor a keze előrelendült ezzel mutatva, hogy milyen gyors.Halványan dereng még pár mese, majd otthon rájuk keresek.
Nálam az abszolút kedvenc a Transformers, MASK és Wheeled Warriors volt.
Na jó meg a dzsiájdzsó.volt vagy 30 figurám belőlük.
DeFranco - német adókon nem szerettem a meséket a nyelv miatt. Amúgy én is sokat tanultam belőlük majd később a Cartoon networkön.
mod - Forró rágogumi jah, meg a tiroli erotikus filmek...
szép időszak volt.
-
darál0w
Jómunkásember
bocs
-
Dany007
veterán
válasz
Victoryus #15 üzenetére
Mondjuk igen... Elég gagyinak tűnik most megnézve ...
Pl tisztán látszik, hogy a power ranges-es robotok sima mezei transformers figurák...
De akkoriban jó volt.
Meg pont tegnap gondolkoztam azon, hogy eközben itthon mik mentek? Mert még '98-ban is volt egy Szomszédok, kezdődött a Barátok Közt, meg volt ez a Xénia láz.
Ezeknél a power kapitány is szintekkel jobb volt. Sőt, még a mesék is ezerszer jobbak voltak már a 80-as évek végén, mint amit itthon adtak / készítettek a 90-es évek végén...A tengeralattjárós nekem nem rémlik most. Több infó kellene.
De ha valaki tud még ilyen régi Sky-os meséket én kíváncsi lennék rá. Hátha mégtöbb emlék jön elő.
Amúgy a M.A.S.K. volt még amiért nagyon odavoltam.
szerk.: a He-Man-re is emlékszemMeg volt még valami mese, amiben ilyen totemoszlop szerű állatok voltak a segítőik a valakiknek...
A múltkor láttam valamelyik összeállításban de nem emlékszem a címére.
-
kb. 89 körül lehetett, én is alsós voltam. Én írtam is Dj Cat-nek, de nem válaszolt.. Mondjuk magyarul írtam
A Power Rangers mai szemmel milyen gagyi. De akkor még nagyon tetszett. A Power kapitány fenn van végig a youtube-on, meg is néztem mi lett a vége. Tulajdonképpen nem is tudtam angolul, mégis mindig a Sky-t néztem. Meg a Super Channelt. Azt hiszem az volt előbb, de nem biztos. A tengeralattjárós mesére nem emlékszik senki? Meg volt még valami cowboyos is, aminek a Tell Vilmos nyitány volt a főcímdala.
-
DeFranco
nagyúr
Azt a mindenit, de rég volt
Én is kerek '80-as vagyok, ugyan azokon nőttünk fel, bár nálunk nem volt Sky (vidéken nőttem fel), de azért viszonylag hamar lett kábel TV és a pro7-en és a sat1-en néztem folyamatosan a rajzfilmeket, ugyan ezeket, amik itt fel vannak sorolva. Nem mellesleg ekkor tanultam meg németül, még mindig ebből élek
A transformersért képes voltam hajnalban kelni hétvégén is (és a sat1-es szombat esti forró tiroli bőrnadrágokért meg éjfélkor feküdni
).
-
GrandeP
addikt
És mi még mind normális, a nőket szerető, dolgozni akaró (fiatal)emberek lettünk!
-
Tom5
addikt
Power kapitányt egyik virágboltból meg tudtam szerezni angol nyelven. Mai szemmel irtózatosan gagyi, de akkor odavoltunk érte. Szoron meg a Behemót, "páncélt fel"
Féltem tőlük.
Ezek a mesék nálam általános iskola alsóban volt. (80-as vagyok)
Emlékszem hétvégente már 6 előtt fent voltam (anyum nagy örömére) és vártam a kezdést.
Egész nap képes voltam ezeket nézni közben LEGO-zni. Megépítettem amit a TV-ben láttam.
Ejjj. Régi szép idők, gondtalan gyermekkor. -
Dany007
veterán
Júúúúúj!
Hirtelen nem tudtam mi a a Power Capitány... Aztán rákerestem youtube-on!
Baszki, vágom mi ez. Én is néztem rengeteget!Akkoriban überjólnézett ki. Most meg ránézésre elég gagyi
De azért érdekes...
Viszont ezt hánykörül láthattam? Mármint hányban? Mert arra emlékszem, hogy féltem ettől a bedigitalizálástól... Azok a robotszerű lények minden embert beakartak digitalizálniÉs csak annyi ugrik be, hogy féltem tőle... Gondolom elég pici lehettem
A power rangers-re is emlékszem! -
Kassadin
addikt
válasz
Speeedfire #2 üzenetére
Nekem még a TMNT meg a Ghostbusters ami beugrott. Bal oldalon, azt se tudom kik szerepelnek.
-
Dany007
veterán
Ekte ugyanezeket néztem én is a Sky csatornán!
A wheeled warriors valami eszméletlen! A zenéje meg simán elmegy valami 80-as évekbeli slágernek.Hatalmasak voltak! Elnézve a mai mese / rajzfilm felhozatalt katasztrofális. Na persze az se volt egy elsőosztály de azért mégis na... A mai mesék seholsincsenek azokhoz képest.
Pár hónapja találtam rá én is ezekre a youtube-on. Nagyon nagy feeling volt nosztalgiázni. Sok mesére nem is emlékeztem. Csak amikor megláttam / meghallottam akkor ugrott be bammeg!Na szal ahogy látom ekte ugyanazon nőttünk fel, csak mondjuk én akkor még állt iskolás se nagyon voltam. Olyan érzésem van, hogy ezeket olyan 88-89 - 91-93-ig nézhettük. Nem tudom, ez csak tipp. Mert a 90-es évek második felétől már inkább a magyaron néztem kacsameséket meg hasonlókat.
Esetleg elveszett világokat is néztél? (mondjuk ezt a magyaron) Na az se gyenge!
@danih:
"Tényleg, ha már Sky One, megvan az a rocker macska, aki hosztolta a show-t ami összekötötte a rajzfilmeket?"
Erre így most abszolút nem emlékszem.. Valami youtbe link?
Amúgy ott volt még inspector gadget, ami így hirtelen eszembe jut.
-
danih
veterán
Power Kapitány és a jövő katonái, imádtam, rengeteg CGI volt benne!
Egyébként a képen látható rajzfilmek közül amit nagyon szerettem az a Ghostbusters volt, talán TMNT kisebb koromban. Thundercats-et utáltam, Transformers so-so.
Tényleg, ha már Sky One, megvan az a rocker macska, aki hosztolta a show-t ami összekötötte a rajzfilmeket? -
Én is ezeket néztem! Egyébként hihetetlen, mennyi dolgot megjósoltak ezekben előre! Drónok, harrier, repülő-helikopter hibrid stb... Nekem mindegyik a kedvencem volt. Nincs fenn valahol letölthető formátumban? Kerestem ezeket már pár oldalon, de semmi. És a korszak másik nagy kedvencei a Power kapitány, a villódzó neonokkal, meg a Power Rangers... Meg volt még valami tengeralattjárós mese is, de azt sehol nem találtam még meg.
-
Tom5
addikt
válasz
Speeedfire #2 üzenetére
Imádtam őket! Fehérváron a Skála áruházban lehetett is kapni figurákat, emlékszem MASK játékokat a "dolláros boltban" nézegettem.
-
Speeedfire
félisten
G.I.Joe, Transformes pipa. A többi nekem nem mond semmit sem.
-
Tom5
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Analóg fényképezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest