Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Na tegnap felraktam ezt az üveget és a tokot. Tökéletesen illeszkednek és ahogy a gyártó is írta kompatibilisek egymással. Nagyon kis de nagyon pontos rés van a tok és az üveg között. Az üveghez mellékelt felrakó kerettel gyerekjáték volt az üveg felrakása, és ahogy én látom tökéletesen pontos. Aki kérdezné, természetesen bármilyen A52 tok kompatibilis az A52s-el is. Ja a z üveggel teljesen jól működik az ujjlenyomat olvasó eddig, sokkal jobb, mint az A70-é volt. Igaz az volt az első, amit kijelző alá tettek az A szériában ugye. Jó helyre kell rakni és száraz ujjal és frissen kézmosás után is fel kell venni, ez kb. mindent lefed, de ezt ott megtanultam. Plusz már kezdésnek megcsináltam 2 dolgot, amit itt javasoltak ezzel kapcsolatban, eleve ezek megcsinálása után írom ezt. 2 képet berakok alulra, amiket javasoltak itt.
Estére belaktam teljesen a telefont. Az A70-hez képest meglepődtem, hogy a főkamerával milyen jók a fotók rossz fényviszonyok között. A többit nem próbáltam.
A belakás 3 órája alatt végig direkt One UI-n voltam. A legvégén raktam fel a NOVA-t csak. A tapasztalatom az, hogy még csak egy megreccenést sem tapasztaltam egy pillanatra sem. Chrome alatt sem. 120 Hz-n vagyok természetesen. Remélem ez marad így majd.
Bárkinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.
Ezt a 2 képet rakom be az A52 fórumból:
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest