- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
laptop.
-
toldy
őstag
Igazatok van, TV-t úgy is akarok, notit meg hülyeség most venni. Hiszen most terjed a SB és júniusba jön a LIano is ami szintén ígéretesnek tűnik. Addigra meg kicsit rátudok spórolni. köszi
-
7
addikt
Ez mind szép és jó, de kimarad belőle a súlyozás, elvégre nem minden pont egyenértékű.
@toldy: Én a Fusiont választanám. Ha majd szükséged lesz hordozhatóságra, akkor úgyis tudsz szerezni normális áron notebookot (akár használtan is, vagy esetleg cég ad). A Fusion olcsóbban és egyszerűbben javítható, ha bárminemű meghibásodás van, és egy pici házban is jól elfér.
De ez persze csak én vagyok. Ahogy a többiek is mondták, magadnak kell rájönnöd.
-
toldy
őstag
Nincs, semmi értem én, csak úgy tűnik nem sikerült kifejezni magam
Athanáz9: nem szoktam, ritka kevés dolog volt eddig amin így agyaltam hogy melyik. Általában hamar eldöntöm és utána ragaszkodok hozzá.
tDr1v3r: no igen, én is ezt tenném, csak hát anyagilag korlátozva vagyok, Ja és nem kell xbox, se ps3 amíg nem lehet rajta egérrel és billell játszani addig esélytelen. Már többször próbáltam, de hamar megzakkanok tőle.
danih: na, ezt most kipróbálom, eddig a noti áll nyerésre
-
tDr1v3r
veterán
Noti, mellé egy jobb tévé, lehetőleg egy x360-al.
Gondolom te is hasonlóan használnád a PC-d, mint én... nos, akkor felesleges rákölteni, inkább egy jobb notebookot vegyél. Netezni ugyanúgy tudsz, a hordozhatóság nagyon jó dolog, plusz még viheted is bnődhöz, ha filmezni szeretnél... -
Athanáz9
aktív tag
Egy Toldy ne legyen döntésképtelen.
-
toldy
őstag
Igen, az vagyok.
woland_y2k: és még alá is húztam
, tudtam én hogy valami nem stimmel. Ez van, nem vagyok büszke, de elismerem.
Sethdobaloah: nem kell, de nagyon szeretnék egyet, nagyon megtetszett az a gép, és a teljesítménye is elég lenne.
Gergő_: ha már noti, lehetne több, az tény, de nekem elég lenne.
-
Gergő_
őstag
az egy rohadtul jó gép...lenne nem kétórás akksival
-
törölt tag
ha nem kell notebook, ne vegyél
ilyen egyszerű
( a tv árán meg vegyél inkább projektort, és tartsd meg a kicsit )
-
danih
veterán
DÖNTÉSKÉPTELEN vagy
-
toldy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!