- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Ez jól hangzik, a 3. rész valóban nem volt a legjobb lopakodás terén.
-
törölt tag
Furcsa. Ismerősöm épp a 2-vel játszott, mikor náluk voltam. A katonák orra előtt esett a szénába, azok meg totál indifferensek voltak. Kimászott a szénából, és mintha mi se történt volna. (Commandos-ban ilyenkor azért mindenhol megerősített őrség járőrözött, akik a legapróbb dologra is rámozdultak.)
-
velizare
nagyúr
-
trufa12
addikt
-
velizare
nagyúr
-
Zedz
addikt
A nagy igyekezetben el fogják szúrni a címet. Én már lassan meg is emésztem hogy tönkre vágták ezt a jó címet. A Brotherhood még tetszett, a Rev sem volt rossz de nem éreztem akkora fejlődést. AZ AC3 meg..... Az AC2 + Broterhood ha az AC3-ban használt technikákat (mozdulatok..stb) megkapná, örök fav lenne nálam

-
törölt tag
-
Spancho
senior tag
-
mephi666
nagyúr
-
törölt tag
-
Spancho
senior tag
-
törölt tag
Szerintem aki lopakodósat akar játszani az a Thief-et várja.
Mondjuk AC-ban a rejtőzés elég érdekes. Egy kocsi szénában el lehet bújni, azt soha senki át nem kutatja, még akkor sem, ha 1km-ről látszik, hogy valaki 20m magasról esett bele. Normális helyeken minimum egy kardbeleszúrás van ilyenkor azért. És ugye elvegyülni is leginkább egy olyan csuklyás cuccban lehet, amit az égvilágon senki más nem visel, és ordít, hogy "ez az ember nem egyenesen jár".
-
Spancho
senior tag
Remélem nem valami meleg Johnny Depp lesz a kalóz minta

Legyenek kemény ,részeges kalózok.
Eddig 1 kalózos játék volt ami nagyon tetszett ,talán valamelyik Port Royal.
Ott lehetett mászkálni a parton ,hajózgatni ,kardozni ,lövöldözni stb... -
trufa12
addikt
-
xKacsax
aktív tag
Arról is volt szó hogy a sorozat egyik legbetegebb és legsötétebb része lesz. Na most ha ezt még a lopakodással is megfűszerezik akkor azt már tényleg el sem nagyon tudom képzelni hogy mégis mi lesz belőle. Ha a kalóz szót említik nekem is egyből a fosztogatás, erőszak, gyilkosság és ütős tengeri csaták jutnak eszembe, méghozzá minél látványosabb és figyelemfelkeltőbb módon.
-
trufa12
addikt
-
szilva01
őstag
-
trufa12
addikt
De most komolyan ekkora here állatok ezek a fejlesztők???
Kalózokról csinálnak játékot -.- és most akarnak lopakodnide hát igaz a kalózok 1-200 nő meghágása ,pár hordó pia becsapása utána , imádtak lopakodva felgyújtani 1-2 falut .....

-
.LnB
titán
Kalózokról Nekem sem a lopakolodás jut eszembe...
-
trufa12
addikt
Egyre fingszagúbb itt a játék emberek .

-
Ps Vita
őstag
Az a baj,hogy ezt minden rész előtt elmondják..
-
Norb€€€
aktív tag
Faith in Ubisoft getting restored.
-
prolad
addikt
Végre, kicsit visszatérhetnének a 2./brotherhood vonalhoz.

-
BalaNce87
addikt
Az az igazság hogy ac-be soha nem volt lopakodás, egyrészt feleslegessé vált ha egyedül leverhettél egy hadsereget másrészt olyan helyekről kiszúrtak hogy értelme se volt vesződni vele, meg egyáltalán nem is volt kidolgozva ilyen szempontból.
-
szilva01
őstag
Nehogy túl bonyolultra akarják csinálni aztán felsüljenek

-
G4ga
őstag
Hmmm...
A kaloz szarazfoldon miota lopakodo ...
Eddig abszolut beleillet volna a lopakodas.
De egy kaloz ne lopakodjon... -
Mister_X
nagyúr
-
Black Dragon
addikt
Na végre, ezt vártam már több rész óta, vegyenek pár apróságot át a Splinter Cell-ből.

-
Daczy
aktív tag
Jó lenne, ha végre nem egy 3 gombos játékot raknának össze

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)