Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Azt senki nem állítja, hogy nem létezhetnek nők, akiknek mégis ilyen szakma kell. Persze hogy létezhetnek. Az arányokról van szó. Én is tudnék csinálni egy csomó női szakmát, csak nem érdekel. Ezen mit nem lehet érteni? Miért baj ez? Aztán ha valahol viccelődnek veled a férfiak (mert jó a humorunk is..
) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?