- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Hát ez baromi jó
És nagyon nem... sír a PC-s szemem a ...os megjelenésértmárvégrena 
-
Maacaw
tag
"...de eszembe nem jutna akár kinek is ártani vele. (arra ott a gumilövedékes duplacsövű az ágy alatt)" Ezen visongva nevettem

A cikk egyébként fantasztikus! Ilyen pazar ötletet, ilyen megvalósítással... Hihetetlen! Gratulálok, ezt remek volt olvasni csak így tovább. (Amúgy kellett egy kis idő nekem is, hogy leessen a cikk lényege, de szerintem egy olyan 15 mp-s limiten belül volt
)
-
XharX
aktív tag
-
halkow
őstag
-
Aleeeeex
csendes tag
-
Garada
őstag
Remek ötlet, remélem folytatod

-
tixem
addikt
GTAception

Ennyi hülyét bakker.
-
Freeman007
senior tag
-
Aleeeeex
csendes tag
Értem, egyébként már van egy új ötletem, talán majd lehet belőle valami a jövőben...

Köszi a visszajelzéseket!

-
razorbenke92
őstag
Régóta tolja az orrom alá a cikket a logout. Azt hittem, csak valami új sokadik elcsépelt teszt. Tévedtem. Klassz volt elolvasni, hihetetlen apróságok jutottak eszedbe, tényleg mint egy valódi útnál.
De most akkor....

??? -
Freeman007
senior tag
-
rollerphreak
csendes tag
Tényleges 5letes a cikk, szinte beleképzelétem magaam ahogy ott sétálok...
Tényleg 100% sallangmentes cucc
-
Aleeeeex
csendes tag
A cikk már egy ideje félkészen volt, azt hittem senkit nem fog érdekelni egy ilyen bemutató, nincs értelme befejezni

Köszi mindenkinek!

-
Freeman007
senior tag
Rendkívül kiváló cikk
Egy játék bemutatása teljesen új szemszögből. Üdítő ilyen sablonmentes szövegeket olvasni, köszönhetően a kreatív szerzőnek 
-
XuChi
addikt
Hatalmas cikk. Ilyen jót rég kacagtam mint most. Aki nem érti a cikk lényegét azt tudom sajnálni

-
Lomha 8V
addikt
Áh, rosszul vagyok, mikor ezeket látom. Mintha a valóvilágot kéne néznem, olyan szenvedés.

-
MasterDeeJay
veterán
Ez azért jó hogy egy játékba ennyire el tud mélyülni valaki.
Én a Skyrimmel vagyok így, nem azt nézem hogy milyen statok, milyen questek mit adnak hanem azt hogy ha én lennék abban a világban akkor mit cselekednék. Ezért játszom most az új karakteremet úgy hogy nem ölök senkit csak önvédelemből és segítek ahol tudok, a negatív küldetéseket pedig nem viszem végig csak addig amíg számomra vállalható. Hud-ot lecsökkentettem hogy ne zavarjon semmi.
Egy szép igényes kardot szívesen tartanék otthon dísznek, de eszembe nem jutna akár kinek is ártani vele. (arra ott a gumilövedékes duplacsövű az ágy alatt)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Teljesen normális az ha valaki beleéli magát egy játékba, kell hozzá nemkevés fantázia. -
Jeanne d'Arc
addikt
Ezen röhögtem a villamoson hogy milyen hozzászólások vannak. Ez kész!

-
energy4ever
addikt
-
Misi1979
őstag
Némelyik kép olyan fakó!
-
Lomha 8V
addikt
És még ma is létezik, pedig reménykedtem, hogy csak álmodtam.
Sőt, még rátettek egy lapáttal (mennyi volt a repjegy?).

-
MasterDeeJay
veterán
Nagyon jó írás! Még több ilyen kellene!

Kár hogy kicsit homály, fogjuk arra hogy gyenge volt a fényképező.

Ha kijön PC-re akkor egy rendes enb-vel és textúra modokkal igen szép lenne ez a játék, akár annyira hogy fotó realisztikus képeket is lehetne csinálni mint a 4 nél. -
phanze
aktív tag
Amugy én itt is lakok.
-
NoMagix
addikt
-
XharX
aktív tag
Az attól függ. Ha már kapcsolatba vagy a légitársasággal akkor vagy 10K, ha nem akkor viszont alsó hangon is vagy 40.

-
Met
nagyúr
Én hétvégén lehet elugrok Liberty City-be megint, motorozok egyet a haverokkal

-
Misi1979
őstag
Jó cikk, szép helyeken jártál!
Mennyi volt a repjegy?
-
phanze
aktív tag
nagyon jo volt köszi.
-
Mokó
aktív tag
Ez a cikk mentàlis tàplàlék

-
Lomha 8V
addikt
Nem hiszem el ezt a topikot még mindig.

-
FoxiestFox
félisten
-
capulet75
addikt
Ez is valami? Én tíz napot a Cernobili zónában töltöttem el...

-
Glenda
addikt
Hasznos volt, mindig érdeket hogy hívják azt a csatornát a Californicationből, most megtudtam.
Viszont a fórum talán a cikknél is jobb

-
satyak
csendes tag
Az írás nagyon ötletes, de nekem kicsit uncanny valley így összerakva.
A kommentek viszont zseniálisak.
-
PeeterssoN
őstag
Nagyon kreatív!

-
puttputt
őstag
A helyedben gyorsan levédetném és alapítanék egy ilyen alapokon mozgó low cost "Utazási Irodát".
Úgy tűnik, lenne az útjaidra jelentkező is, bőséggel.
(S néhány senkiházi, pernahajder céghez képest még az is elképzelhető, hogy többet kínálnál...)Amúgy, gratuláció az ötlethez, azaz a megvalósításhoz, ahhoz, hogy ilyen szépen végigvezetted.
...
Már nem tudom, ki emlegette fel, hogy mit csináljon az, aki COD-dal játszik... Vagy esetleg, aki az autós játékokat kedveli... Lehet, veszélyes műfaj kezd megteremtődni.

-
dfdfdf
őstag
Pedig létezik ott van a srác leírása, kemény hely lehet ...
-
energy4ever
addikt
-
air
nagyúr
-
Dany007
veterán
-
RECSKA
veterán
-
air
nagyúr
De érdekes. Én ugyanezen a körutazáson vettem részt tavaly novemberben.

-
Aleeeeex
csendes tag
Itt a bizonyíték

-
gyurkikrisz
őstag
Hol van ez a város? Csak valami GTA-t dob ki, én meg nem játszani akarok hanem utazni...
-
Huma
addikt
-
szabogabor10
veterán
És megint kezdődik...atyaúristen

Asszem fogunk még olvasni itt érdekes dolgokat..
-
scarabaeus
őstag
Ez a topik egyre jobb

-
kondás
tag
Fake! Losantos városa nem létezik csak egy játékba van benne.
-
Lomha 8V
addikt
Nem tudom, jók a génjei. Konkrétan 160 az IQ-ja.
-
akasp
senior tag
Zseniális! Gratula hozzá!

-
Bjørgersson
félisten
-
Aleeeeex
csendes tag
Jó ötlet a "csoportkép", köszi, majd igyekszem pótolni, de mostanában kéthetente van kb. 1-2 óra időm játszani.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Király cikk, köszi szépen.
Élmény volt olvasni. -
Nigér
őstag
1szerűen, lényegretörően, így kell ezt!!!

-
cool13
őstag
Az írás nagyon ott van.

Köszi mindenkinek a fergeteges hozzászólásokat!

-
FoxiestFox
félisten
-
Dany007
veterán
Próbálj meg refresh-t nyomni a teszt végén.

Pár éve mikor csináltam minden F5 után ugrott párat fölfelé a végső érték.
Így pillanatok alatt el lehetett érni a maximumot. Lehet azóta már kijavították ezt a bugot, de érdemes csekkolni. -
Lomha 8V
addikt
-
FoxiestFox
félisten
-
KaiotEch
nagyúr
-
Lomha 8V
addikt
Na hagyjuk ezeket az IQ teszteket.
Stephen Hawking-nak meg Bill Gates-nek van 140 feletti IQ-ja és azt nem internetes teszten mérték. 130-tól már Mensa tagság van és abból Magyarországon alig van 1000 fő. Itt akkor repkednek a 140 feletti IQ-k mikor a kétanyjú gyerek futva szarik. 
-
FoxiestFox
félisten
-
kelly416
veterán
Se időm, se kedvem. Így is volt, amelyiket csak azért klikkeltem be, mert telt az idő, miközben itt volt a Főnök vagy egyéb dolog.
Sordoran:
Van egy-két dolog, amiből látszik, hogy offline képek is kerültek bele, de természetesen ettől függetlenül egy closed crew serveren elkészülhettek volna a barátos képek is.Egyéb:
Ha valakinek hangulata, kedve van egy kis tömeges ökörködéshet a gyilkolászáson kívül, keressen meg nyugodtan. Akár küldetések "alternatív" megoldásában, akár egyéb ökörködésben benne vagyok. Buszozás, tömeges repülőzés és csapatos ernyőzés, destruction derby a Maze tetején, vagy bármilyen egyéb hangulatjavító mókáskodás estefelé.
-
Sordoran
addikt
Hogy kaptál így eredményt? Én is megcsináltam de nekem azt írták e-mailben: "Ön elérte a jelen teszt maximumát, eredménye a mérési tartomány fölé esik."

Na de mindegy, maga a cikk viszont jó, bár én hiányoltam belőle a "haverokat" a képekről, ha már nem egyedül utaztál.
De ez már csak szőrszálhasogatás. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FoxiestFox
félisten
-
kelly416
veterán
-
szabogabor10
veterán
Istenem, ezek a kommentek..

Inkább azoknál látok esélyt iskolai lövöldözésre, akik nem értik a cikk lényegét. Elég beszűkült gondolkodásmódra és boldogtalanságra utal ez ugyanis. -
Bjørgersson
félisten
-
Lenry
félisten
-
bundli
tag
Jó nézni titeket.
-
FoxiestFox
félisten
-
kelly416
veterán
Na persze, igazad van. Én sem loptam a pénzt, csak abban gondolkodtam, hogy megveszem, kijátszom, eladom és majdnem pénzemnél is maradok. Csak idő közben rákapram az online vonalra.

Egy kalappal a hiénázáshoz, meg a rokonnak is a PS4-hez. Legalábbis gondolom az lesz a PS3 helyett. Aztán majd, ha egy kis segítséget kérnél online-ban, keress meg nyugodtan. -
Lomha 8V
addikt
Én is gondolkodtam rajta, de igazából ezen és a Heavy Rain-en kívül nem érdekelnek a "konzol only" játékok és azért nem éri meg 30k-t kiadni sem (persze ez szubjektív). Remélem egyszer láthatom PC-n ezeket, de ha nem, az sem gáz, mert hamarosan úgyis leveti valamelyik rokon gyerek a PS-ét és akkor ráhiénázok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kelly416
veterán
Csak ezért vettem PS3-at (na meg, mert 30-ért meg tudtam venni kamerával, fagyival, nem egészen két hetesen). Megérte, azt kell mondjam. Hihetetlen élmény a térkép méretétől kezdve az összetettségig. Olyan dolgok vannak kidolgozva, hogy le a kalappal. A 80-100 méterre lévő (mondjuk ház tetején álló figura) árnyékáról megmondod, van-e rajta kalap, milyen fegyver van nála, van-e nagy tár hozzá, esetleg távcső/hangtompító stb. Tudom, hogy ez már nem reális, mert addigra szóródik a fény a valóságban, de ez a példa szerintem jól mutatja a grafika kidolgozottságát.
A kommentek meg... no komment.
-
Lomha 8V
addikt
A cikkért gratula, nagyon ötletes! Legalább láttam valamit a játékból, ha már PC-re nem jelent meg.

A kommentek pedig a szükséges plusz volt a visítva röhögés és a brutális fészpalmok mellett.

-
halkow
őstag
egyre jobb hsz-ek jönnek

" Sok volt a
spangli?"" Most akkor a valóságban is
elmentetek USA-ba? Elég zavaros
ez a sztori, kicsit már-már elvont."" Pár hónapja kint vagyok,
mosogatásból élek"" Hát az összes kép játékból van.
Szóval egy kép sem igazolja, hogy
valójában jártatok ott."" Egy csoportképet azért
készíthettetek volna amin
mindenki rajta van,"" Szerencsétek volt, hogy nem
kerültetek semmilyen nagy
kalamajkába azalatt a 10 nap alatt!" -
dfdfdf
őstag
-
KaiotEch
nagyúr
Nem olvastam végig még, de már az elején érdekes. "Most, 2013-ban eljött ez az idő" Sok volt a spangli? 2014 van

-
halkow
őstag
-
Mazka05
őstag
Nem tudom eldönteni, hogy az írás-e a jobb, vagy a fórumon kialakult hangulat!

-
NoMagix
addikt
Remek lett az írás, nagyon gratulálok!

Igazán egyedi és 5letes!
Szerencsétek volt, hogy nem kerültetek semmilyen nagy kalamajkába azalatt a 10 nap alatt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kelly416
veterán
-
zsoltti
senior tag
Az első oldalon nem mennek a képek!
-
kelly416
veterán
Első sorban gratula a cikkhez.
Nagyon tetszett.Én egy kicsit elkapkodottnak (vagy inkább szűkszavúnak) érzem, de lehet, csak azért, mert szeptember óta majdnem minden nap beleölök pár órát, majdnem az egész térképet úgy ismerem, mint a tenyeremet. Igaz, egy kétszer ilyen husszú cikket már valószínűleg kevesebben olvastak volna el, de legalább bundli és társai kétségeit könyebb lett volna eloszlatni.
Másod sorban köszönöm MINDENKINEK a kommenteket, így ez a mai nap már nem is hétfő, hanem előrelépett legalább szerdává.

-
banhammer
veterán
Nem ertem.
-
TESCO-Zsömle
titán
Tévedés. Iskolában lövöldözni azok szoktak, akik nap mint nap testi, lelki fájdalmat élnek ott át éveken keresztül. Kirekesztettség, megaláztatás, kínzások. Az angol szó erre "bullying". Mindenkinél eljön az a pont, mikor elfogy a cérna. Kinél előbb, kinél utóbb, és a lehetőségeket kihasználva menekülni próbál a helyzetből, melyre senki se kínál megoldást. A kétségbeesés bosszúvággyal vegyül, és ha a lehetőség adott, akkor csúnya dolgok történnek. Amerikában pedig, ahol az iskolai lövöldözések zöme történik, a sok fegyver biztosítja ehhez a lehetőséget.
-
bacsko42
tag
-
dredbiro
senior tag
Ötletes , remek írás,nekem tetszett,gratulálok. Ezek a hsz-ek azért odavágnak, megérte végigolvasni

-
zsoltti
senior tag
Kalapot Le! Ilyen jó cikk régen készült valóban nagyszerű
hely Los Santos! Egyszer voltam már igaz csak X360-al, de legközelebb is megyek amikor jegyeket kapot a személyi Számítógépemre

-
LLD
aktív tag
Nagy grat az íráshoz elég leleményes!!

(#3) bundli: "Most akkor a valóságban is elmentetek USA-ba?" Igen elmentek

Remélem ki jön pc re! -
Jeanne d'Arc
addikt
Nagyon jó lett!

-
Met
nagyúr
Ez jó kis írás volt

-
_-ORANGE-_
senior tag
-
_-ORANGE-_
senior tag
Nagyon tetszett! Köszönjük!

-
Aleeeeex
csendes tag
Köszönet mindenkinek!

-
Misi1979
őstag
-
gduck
addikt
Úr isten.....
Először is a cikk írójának egy nagy GRATULA!
Másodszor még mindig meg tudnak lepni a fórumozó emberek a sok zagyvasággal amit ráadásul meggyőződéssel írnak

-
Feketelaszlo
senior tag
Mond az a szó valamit, hogy szerepjáték? Milliók játszák valamilyen formáját (le merem fogadni, hogy te is), s mégsem lesz belőlük tömeggyilkos.
-
ZS3NI
őstag
Remek cikk!

(#48) bundli

-
FoxiestFox
félisten
Hello!
Megcsinálnád ezt? Kérnénk egy screenshotot az eredményről majd. -
Nigér
őstag
-
dfdfdf
őstag
-
Nigér
őstag
-
Aleeeeex
csendes tag
Biztosíthatok mindenkit, hogy nem fogok lövöldözni a gimiben.
Néhány tanár most se szeret, hát még akkor mi lenne ...
A cikk egy tesztnek indult a GTA V-ről, de mivel abból már sok van, és már szeptember is elmúlt, gondoltam egy más nézőpontból is be lehetne mutatni ezt a Rockstar Games által sok év alatt létrehozott világot. Az ötlet egyébként részben a GTAForums-on található "Mapping Los Santos" fórumból jött.

-
Dany007
veterán
Akkor meg miről beszélünk, ember?

Nem a játékban éli ki azt amit más a valóságban, hanem frappánsan bemutatja mennyire jól kidolgozott részletgazdag játékról van szó.
Miszerint akár egy útinaplót is meglehetne írni a játék alapján ami alig-alig különbözik egy valóstól. Kib..ott nagy ötlet!A játék annyira részletesen kidolgozott és már-már valóságnak megfelelő, hogy egy ilyen képzelt utazás bemutatására is kiválóan szolgál. Ezt mutatta be a cikkíró igen jól. Itt a Logouton rengeteg hasonló valóságból vett útinaplót olvashattunk már. Így felüdülés volt egy ilyen, plusz kicsit meg is döbbentő, hogy a mai játékok már ennyire komolyan kivannak dolgozva (és itt most nem a grafikára gondolok), hogy egy játékban szimulált város is lehet ennyire élethű.
-
II.Démonlord
tag
Elég nagy baj, hogy úgy mondasz valamiről véleményt, hogy még a teljes cikket se voltál hajlandó elolvasni.
Egyébként a cikk írója valószinűleg tisztában van azzal, hogy a GTA V nem a valóság, hanem csak egy játék. Ez lehet az oka annak, hogy a Játékok rovat részbe írt és nem az Utazás rovatba.
Szerintem jó dolog, hogy valaki ilyen módon el tudja képzelni a dolgokat. Ha azt nézed a legtöbb film és játék ötlet is így készülhet el. Ha nem tudod elképzelni milyen lehet, akkor hogyan programoznád vagy forgatnád le?
-
scarabaeus
őstag
Nemcsak neked: Adott egy olyan kivitelű játék, amiben ezt megtehette. Volt egy ötlete, végigvitte. Nem azért, mert virtuális valóságban szeret kirándulni, hanem mert a játék adta magát az ötlethez, egy utazós blogos cikket összehozni. Nem, az USÁ-nak valójában nincs ilyen része. Nem gondoltam volna, hogy le kell írnom.
-
Lenry
félisten
jajj, ne legyél már ennyire hülye!
simán benézted az elején, most meg már derogálna, ezt beismerni, inkább egyre meredekebb hülyeségeket hordasz össze...de ha esetleg mégse esett volna le: ez poén volt! a többségnek le is esett.
(#54) bundli fingod nincs, de véleményt mondasz. gratulálok, elnyerted az Internet Napi Idiótája díjat. pedig minden nap komoly a mezőny.
-
XharX
aktív tag
A cikk lényege egy alternatív bemutató erről a Rockstar átdolgozta hatalmas "világról", annak sokszínűségéről saját narratívában(értsd: írt mellé egy keret sztorit).
Ismerem a srácot, nincs semmilyen zavara, lövöldözni sem fog iskolában, ez csak egy ötlet volt ami mint láthatjuk a többségeknek egyértelmű és elnyerte tetszésük. Ezen felül ha kérhetem ne fantáziálj ebbe semmit se.Mod: ha el se olvasol valamit akkor legalább ne írnál ilyeneket

-
bundli
tag
El se olvastam. (csak az első bekezdést, elég is volt)
-
razorka777
veterán
-
dfdfdf
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
bundli
tag
-
dfdfdf
őstag
-
bundli
tag
Nincs azzal baj, ha valaki számítógépen játszik, én is szoktam, még GTA-val is. De aki ennyire beleképzelni magát és szinte valóságnak képzelni a játék által nyújtott teret, az szerintem nem teljesen egészséges. Az ilyenek szoktak lövöldözni az iskolákban, mert nem találják meg a valóság és a játékvilág között található vékony határmezsgyét és sokszor azt hiszik, hogy még mindig a játékban vannak.
-
bbTamas77
aktív tag
Elkel ismerni tényleg nagyon ötletes cikkre sikerült.

-
dfdfdf
őstag
lol ez ütött föleg a HSZek

-
energy4ever
addikt
Miert, tese jartal meg szemelyesen Los Santosban?

-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
halkow
őstag
-
tib-bee
tag
(Y)bundli: és aki Call Of Dutyval játszik az mit csináljon? Lőjön le mindenkit?
-
szabogabor10
veterán
Nagyon tetszik az írás, akárcsak a játék, gratula!

Néhány hsz olvasása után már én érzem kínosnak a helyzetet..szövegértés elégtelen

-
kona005
senior tag
-
bundli
tag
Sajnálatra méltó, ha egy ember egy játékban éli ki a való életre való hajlamát. Ezt valóságban szokás csinálni, nem gépen egy játékban.
-
CoDWaW07
őstag
Az a baj hogy nem csak 4 :S

Amúgy jó cikk lett, köszönjük!
Jöhetne már PC-re

-
3.Aragorn
addikt
Remek írás, még! ilyet!

-
halkow
őstag
-
A`rpi
addikt
Még ha itt(Tesztek » Játékok rovat) sem gyanakodna a valaki, akkor csak a címet kellene elolvasni: Tíz nap Los Santosban (GTA V)
-
halkow
őstag
29ből/4 ember nem érti mit olvass
GRAT -
Bjørgersson
félisten
Tesztek » Játékok rovat
-
gyurkikrisz
őstag
Mennyi egy repülőjegy? Én is el szeretnék menni, szimpatikus helynek néz ki

-
razorka777
veterán
Akinek nem esett le már a cikk elején a lényeg, azt csak sajnálni tudom.
Egyébként ötletes, gratula hozzá.
-
Thaaleum
aktív tag
Nekem nagyon tetszett a cikk, de már csak a kommentek miatt is érdemes lett volna idekattintani.

-
Nigér
őstag
Most akkor kamu az egész....?

Egyedi ötlet és kiváló megvalósítás, grat hozzá!

-
halkow
őstag
értelmetlen fantázia világ sok értelme volt
és túl hosszú únalmas -
Nite
őstag
ba***us brutalis kommentek

-
XharX
aktív tag
A cikk tényleg nagyon jó(megérte várnom rá
), de néhány komment itt... 
-
kirukris
tag
Néhány ember annyi ésszel bír itt, mint amennyi sátorrúd van a kempingsajtban...

-
tboy72
aktív tag
-
bundli
tag
Ha ez az egész valóban megtörtént, akkor borzasztó geek dolog ezt így bemutatni. Senkit se érdekelnek játékból kivágott képernyőképek, annál inkább több valós fénykép már igen.
-
A`rpi
addikt
Jó írás lett, fényképek nagyok jók, csak így tovább!
-
FoxiestFox
félisten
-
Dany007
veterán
Oh atyam, paran itt annyira fantaziatlanok hogy mar faj!

Zsenialis iras, zsenialis otlet!

Honapok ota az elso hosszu iras amit vegigolvastam megallas nelkul.Az meg hogy paran itt ertetlenkednek szinten azt jelzi mennyire jo lett az iras!
-
scarabaeus
őstag
Nagy ötlet volt ez az írás, és ahhoz illően szép kivitelezés!

-
edward2
addikt
-
Csorosz
aktív tag
Elmúlt évben én is jártam kint.
Nem semmi környék. Mindenkinek ajánlom! Bakancslistás!
-
Kendek
MODERÁTOR
Basszus igazad van. Most mi honnan tudjuk biztosra, hogy tényleg egy valóságban nem létező helyen jártak? Ennyiből bárki elmehet ezekre a nagyon híres helyekre.

Szerintem kicsit gondolkozz rajta még.
-
tranceplanet
addikt
-
elistvan
őstag
Elsiklottál a lényeg felett.
-
Kendek
MODERÁTOR
Egy csoportképet azért készíthettetek volna amin mindenki rajta van, így olyan személytelen a történet. Bár gondolom az a rózsaszínpólós, napszemüveges belőtt hajú az te lehetsz.
(#7) tranceplanet: Mármint arra gondolsz, hogy egyetlen valós kép sem igazolja azt, hogy jártak egy fiktív helyen? Hát akkor valóban...

-
tranceplanet
addikt
Hát az összes kép játékból van. Szóval egy kép sem igazolja, hogy valójában jártatok ott. De javítsatok ki, ha tévednék

-
S.Y.S.
aktív tag
Pár hónapja kint vagyok, mosogatásból elég szépen el lehet éldegélni, délután el is megyünk páran egy hegyi túrára.

Jó lett nagyon az írás!
-
Darkman123
csendes tag
Nagyon tetszik a cikked

-
bundli
tag
Most akkor a valóságban is elmentetek USA-ba? Elég zavaros ez a sztori, kicsit már-már elvont.
-
kafk89
csendes tag
Nagyon tetszett jó volt.

-
II.Démonlord
tag
Nagyon ötletes a cikk. Nekem kifejezetten tetszett

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Black Knight PC - Z590 WiFi, i7 11700k, 32Gb RGB, RTX 3070, 1Tb M2 - Windows 11
- Új MagPower Pro & Slim Mágneses Powerbank 5.000 mAh-10.000mAh 2év garanciával Foxpost mehet !!
- Corsair VENGEANCE RGB 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CL40 - 120 hó garancia
- Dell Precision 5570 3.5K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G 980 Pro / RTX A2000 8G / IR FPR
- Panasonic FZ-M1 Toughpad Windows 10 Tablet / Beszámítás OK!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nagyon nem... sír a PC-s szemem a ...os megjelenésértmárvégrena 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

erről a "gondolkodás" módról ennyi a véleményem

Néhány tanár most se szeret, hát még akkor mi lenne ...