- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
venember83 #39 üzenetére
Én is "kocka" vagyok de én sem értek egyet az iromány nagyobb részével.
-
Chieftec
őstag
válasz
venember83 #39 üzenetére
Haggyad ugyis mind1.. Ha valaki nem eli at akkor hiaba magyarazod nekik..
Errol a kocka beszolasrol az jutott eszembe amikor az infotanarom bejott nagy vigyorral az arcan es azt mondta: Gyerekek!! Rajottem mit szeretek eletemben a legjobban csinalni: PROGRAMOZNI!!!!! Ezzel le is irta magat elottunk es akkor ertettuk meg h miert olyan nehez a felfogasa olyan dolgokkal kapcsolatban ami nem szgep.
Itt is ugyan ez van.. Valaki eli a kis sajat eletet, elmegy melozni, hazamegy gepezik, hetvegen meg talan elmegy moziba.. es nekik ennyi eleg
Ezert is nem tudjuk elmagyarazni egymasnak mit akarunk mert egyik csoport azt kerdezi mi ebben a jo? Megdoglesz benn.. A masik meg azt hogy ez neked az elet?
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #23 üzenetére
OMG, hagyjuk...
ps: koszi, megvolt a meal
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #33 üzenetére
"..érzed, hogy rendkívüli módon dobog a szíved.."
ehhez elég ha szerelmes vagyok, és megpillantom Őt
"..érzed mozdulataid súlyát.."
ehhez elég ha épp összecsattintom a gyerekem köldökzsinórján az ollót.
"..átérzed a pillanat teljes egészét.."
ehhez elég ha pl letekintek a kotori fellegvárból a barátaimmal
stb... tehát nem kell az életed vagy egészséged kockáztatni ahhoz hogy átéld ezeket. Szerintem. De persze van aki szerint semminek nem örülhetünk eléggé, nem ismételhetjük elégszer, és nem elég ha nincs benne adrenalin, amit feltétlen a félelem vált ki. de pl egy tériszonyosnak már a 4. emeletről lenézni is a hallállal való kacérkodásnak tűnik.
Viszont ha nem próbálod meg élvezni az élet apróbb pillanatait is, hanem mindig nagyobbat, jobbat, nehezebbet, erősebbet keresel, akkor soha, semmiben nem fogod megtalálni a legnagyobb dolgot, míg mások a legkisebbekben is meglelik azt.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
venember83 #25 üzenetére
Ez nem extrém sporolókkal szembeni ítélet. Viccnek sem jó, tehát marad az, hogy ez egy "jól megmondom".
Lehet irigység vagy sima feltűnési viszketeség, végülis halál mindegy, mert a deszkás, a motoros és az ernyős is nemhogy a sajnálatra, de úgy szerintem tiv-re is tesz nagy ívben.Ez engem nem zavar, őt igen. A férfiak 90% ugyanígy cselekszik(tesz a másikra), kivéve, ha az nem egy feszes huszas, meglehetős mellekkel, a nőknél hasonló az arány, annyi különbséggel, hogy a bennük élő rivalizáció miatt ő nem letaperolná, hanem elgáncsolná a büdös rib*ncot
Aztán persze, ha látunk egy árva, rákos, alultáplált niggériait kisfiút, akkor gyorsan próbálunk egyenlíteni a lelkiismeretünkkel és Western Unionon küdünk neki pézt. Utána meg gyorsan elfelejtjük, hogy a világ 50%-a így él, többek között azért, hogy mi tudjunk tespedni a gép elött a csipsszel. Szóval azokat sem kell sajnálni van mindből elég
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #25 üzenetére
Az öngyilkosok tulajdonképp extrém sportolók, akik megtalálták saját határaikat, csak túl nagy lendülettel szaladtak neki?
Azért kergeted a halált, hogy élvezd az életet?Amúgy meg
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #23 üzenetére
Ha baleset ér hétköznapi körülmények között, akkor béna voltál, benne van a pakliban, lehetsz mérges magadra, elszúrtad, de legalább tudod, hogy nem kerested a bajt, csak elbénáztál valamit. Igen, az is csak elbénázik valakit, aki éppen egy 50m magas lépcső korlátján csúszik lefelé görkorival, és ez nem jön össze, az alapvető különbség az, hogy ő keresi is a bajt, és pontosan tudja, hogy mennyivel nagyobb az esély arra, hogy történjen vele valami, mintha a görkorit a kezében lóbálva lesétálna, és ott lent felcsatolná azt.
És azzal is tisztában vagyok, hogy alapvetően minden sport veszélyes, és minden sportban megvan a sérülés veszélye, de az ilyen extrém őrültségeket, amikor valaki csak azért csinál valamit, mert az nagyon veszélyes (és hadd hozzam föl ismét a lakott területen belüli extrém gyorshajtást, de akár azt a hülyeséget is, amit tiv említett, hogy menő dolog rácsapni az elhaladó rally-autó oldalára) egyszerűen az ostobaság kategóriába tudom sorolni.
Mindezt persze nyilván érted te is csak jó móka kötözködni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #21 üzenetére
Tudtommal a hidrol/hazrol valo ugralas illegalis, tehat azt nem neveznem "extrem sportnak", mint ahogy azt sem, hogy a bikakat teleszurkaljak mindenfele szarokkal, miutan jol felboszitettek.
Aki pedig 50m magas lepcsosorrol korcsolyazgat es pofara esik, az meg nem extrem sport, hanem ostobasag.
Menjen korcsolyazni a tengerpartra, nezze a lanyokat, ne a korlatot koptassa/a friss betont verezze ossze.
Teny, hogy fizetik az adot, csak epp ez az, /ahogy Peter is leirta fent/, hogy igy is korhaz agy hiany van, lenne hasznosabb helye is azoknak az agyaknak, hasznosabb dologra is mehetne az orvos ideje.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #19 üzenetére
Volt szó kérésről?
Amúgy szerintem mindez a természetes kiválasztódás része, lásd még az aki hülye, haljon meg bekezdést. A bosszantó az, hogy ez az adófizetőknek pénzbe kerül, illetve esetenként ártatlanokat is megölnek vele. Másrészt az a mentőautó lehet hogy valódi vészhelyzethez is jól jönne, ami összevakarja ezeket a hullajelölt egykerekezőket pl.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemtudok sajnalni semmi olyan barmot /igen, barmot/, aki- Bikakat uszit magara egy voros kendovel, majd miutan...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vallás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest