Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz scham #22 üzenetére

Na pont ez az, ha olyan nagy eltérés lenne a titán és az ember között, mint bfben, akkor szetcsúszna az egész és eljutnánk oda, hogy robot nélkül nem lehet kimenni az utcára.
    Bár itt is úgy tűnik, hogy a titán simán le tud lőni, viszont a gyalogosnak legalább több esélye van ellene.
    Személy szerint ez a botos dolog, amit értek, hogy miért kell. Illetve a "bemondó" hapi hangja nem kicsit idegesítő, hogy be nem áll a szája.

törölt tag

válasz Raysen623 #16 üzenetére

Ne essünk át a paci másik oldalára. Egyáltalán nem zavar a realitás (bár már az is kacagtató, hogy realitás után ácsingózik valaki ekkora futkosó robotok között). Amiről én beszéltem az a balansz. Például nem feltétlenül járkál mindenki gránáttal a kezében, ha nem muszáj (ha úgy lehet majd classt csinálni, hogy a gránát által elfoglalt slotot másra is fel lehetne használni). Így legalább több játszhatóbb opció lesz. Ha a titán ellen nem lenne esélye a gyalogosnak, akkor abból állna az összes meccs, hogy elbújnak amíg "kész" nem lesz a robotuk, mert anélkül nem éri meg kimenni az utcára.
    Ugyanez vonatkozik a 2tár/emberre is. Ekkora pályákon, ennyi rejtekhellyel azt eredményezné, hogy mindenki fél nehogy eltalálja egy szaros lövedék, amibe megpatkol. Persze az sokkal hitelesebb, hogy ledob mellém valaki egy piros keresztes zöld dobozkát és fél percen belül már nyoma sincs az előző tűzharcnak.

törölt tag

válasz Raysen623 #5 üzenetére

Érdekes, pont azokat a dolgokat teszed szóvá, ami lehetővé teszi, hogy megtalálják az elfogadható balanszot a bazi nagy robotok és a kis emberek között. Az mennyivel lenne jobb, hogy egy titán mindenkit egy lövésből kinyírna? Sokkal több frusztrációval járna, ha elkapna egy potya lövedék, így legalább megvan az esély ellenük. Szerintem ez kb olyan lesz, mint a killstreak vmelyik codban. Az ember vs ember párbajnak se lenne sok értelme, ha egy nyomorék campert nem lehetne kiszedni vmelyik sarokból, mert az 30 cm sprint alatt kinyír téged. Az mellékes, hogy nem feltétlen ment a legerősebb fegyverrel az, aki bujkál. Szerintem pont az ilyenektől lesz kevésbé idegesítő a játék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés